Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

23
duben

Sbírka potravin s dobrou karmou: jarní kolo S...

https://bezpecnostpotravin.cz/sbirka-potravin-s-dobrou-karmou-jarni-kolo-sbirky-potravin-p ... [číst dál]
23. duben 2025
23
duben

Oleje, tuky, vejce: Co byste měli vědět?

https://bezpecnostpotravin.cz/oleje-tuky-vejce-co-byste-meli-vedet/ Vydáno: 23. 4. 2025 ... [číst dál]
23. duben 2025
23
duben

VŠCHT KRATOM DAY

https://bezpecnostpotravin.cz/vscht-kratom-day/ Vydáno: 23. 4. 2025 Autor: VŠCHT Zdroj ... [číst dál]
23. duben 2025
23
duben

Zahajujeme preventivní kampaň „Buď #NicotineF...

https://bezpecnostpotravin.cz/zahajujeme-preventivni-kampan-bud-nicotinefree/ Vydáno: 23 ... [číst dál]
23. duben 2025
23
duben

Proč je důležité zvýšit přívod kyseliny dokos...

https://bezpecnostpotravin.cz/proc-je-dulezite-zvysit-privod-kyseliny-dokosahexaenove-a-ky ... [číst dál]
23. duben 2025
22
duben

VK EFSA: Rozsah působnosti aktualizace pokynů...

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-efsa-rozsah-pusobnosti-aktualizace-pokynu-efsa-pro-posuzo ... [číst dál]
22. duben 2025
22
duben

ALKOHOL A VÝŽIVA: vliv na zdraví a metabolism...

https://bezpecnostpotravin.cz/alkohol-a-vyziva-vliv-na-zdravi-a-metabolismus/ Vydáno: 22 ... [číst dál]
22. duben 2025
22
duben

SVS: Slintavka a kulhavka; aktuální informace...

https://bezpecnostpotravin.cz/slintavka-a-kulhavka-aktualni-informace/ Vydáno: 22. 4. 20 ... [číst dál]
22. duben 2025
22
duben

V Praze se zvyšuje počet osob nakažených viro...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-praze-se-zvysuje-pocet-osob-nakazenych-virovou-hepatitidou ... [číst dál]
22. duben 2025
22
duben

Geneticky modifikovaná rýže jako nástroj léčb...

https://bezpecnostpotravin.cz/geneticky-modifikovana-ryze-jako-nastroj-lecby-senne-rymy/ ... [číst dál]
22. duben 2025
17
duben

SVS zahájila monitoring výskytu SLAK u volně...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-zahajila-monitoring-vyskytu-slak-u-volne-zijici-zvere-u- ... [číst dál]
17. duben 2025
17
duben

Vejce pod lupou

https://bezpecnostpotravin.cz/vejce-pod-lupou/ Vydáno: 17. 4. 2025 Autor: Odbor bezpečn ... [číst dál]
17. duben 2025
17
duben

Výživa, potraviny a zdraví 2/2025: „Fialová k...

Výživa, potraviny a zdraví 2/2025: „Fialová kráska“ – Bezpečnost potravin Vydáno: 17. 4. ... [číst dál]
17. duben 2025
17
duben

Hlášení v systému RASFF: 15. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-15-tyden-2025/ Vydáno: 17. 4. 2025 ... [číst dál]
17. duben 2025
17
duben

Ministerstva zemědělství a školství a Státní...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministerstva-zemedelstvi-a-skolstvi-a-statni-veterinarni-spr ... [číst dál]
17. duben 2025
16
duben

CzechFoodChem 2025 – 53. Symposium o nových s...

https://bezpecnostpotravin.cz/czechfoodchem-2025-53-symposium-o-novych-smerech-vyroby-a-ho ... [číst dál]
16. duben 2025
16
duben

Co je ozařování potravin a proč je důležité?

https://bezpecnostpotravin.cz/co-je-ozarovani-potravin-a-proc-je-dulezite/ Vydáno: 16. 4 ... [číst dál]
16. duben 2025
16
duben

Potravinářský úterek: Výsledky kontrolní činn...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarsky-uterek-vysledky-kontrolni-cinnosti-svs-cr-v-ro ... [číst dál]
16. duben 2025
16
duben

Program ZEMĚ II: Zemědělský výzkum se zaměří...

https://bezpecnostpotravin.cz/program-zeme-ii-zemedelsky-vyzkum-se-zameri-na-moderni-techn ... [číst dál]
16. duben 2025
15
duben

ÚKZÚZ: Informace k účinné látce acetamipridu

https://bezpecnostpotravin.cz/ukzuz-informace-k-ucinne-latce-acetamipridu/ Vydáno: 15. 4 ... [číst dál]
15. duben 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.