Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

27
březen

Lump Sum Funding in Horizon Europe: How does...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1141/lump-sum-funding-in-horiz ... [číst dál]
27. březen 2025
26
březen

Technology and Business Cooperation Days 2025

https://www.tc.cz/cs/akce/684/technology-and-business-cooperation-days-2025 Technology a ... [číst dál]
26. březen 2025
26
březen

Národní informační den - Potraviny, bioekonom...

https://www.horizontevropa.cz/cs/struktura-programu-he/globalni-vyzvy-konkurenceschopnost/ ... [číst dál]
26. březen 2025
26
březen

Mykotoxiny produkované patogeny z rodu Fusari...

https://bezpecnostpotravin.cz/mykotoxiny-produkovane-patogeny-z-rodu-fusarium-jsou-stale-h ... [číst dál]
26. březen 2025
25
březen

Partnerské setkání, školení a informační dny...

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3191/partnerske-setkani%2C-skoleni-a-i ... [číst dál]
25. březen 2025
25
březen

Slintavka a kulhavka; aktuální informace

https://bezpecnostpotravin.cz/slintavka-a-kulhavka-aktualni-informace/ Vydáno: 25. 3. 20 ... [číst dál]
25. březen 2025
25
březen

Pouze tepelně ošetřené mléko je bezpečnou pot...

https://bezpecnostpotravin.cz/pouze-tepelne-osetrene-mleko-je-bezpecnou-potravinou/ Vydá ... [číst dál]
25. březen 2025
24
březen

Ministr zemědělství: K evropské vizi pro země...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-zemedelstvi-k-evropske-vizi-pro-zemedelstvi-a-potrav ... [číst dál]
24. březen 2025
24
březen

SVS kvůli potvrzeným ohniskům SLAK na jižním...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-kvuli-potvrzenym-ohniskum-slak-na-jiznim-slovensku-zakaz ... [číst dál]
24. březen 2025
24
březen

Konference Výživa a zdraví 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-vyziva-a-zdravi-2025/ Vydáno: 24. 3. 2025 Auto ... [číst dál]
24. březen 2025
21
březen

Hlášení v systému RASFF: 11. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-11-tyden-2025/ Vydáno: 21. 3. 2025 ... [číst dál]
21. březen 2025
21
březen

Ledovce jsou pro přežití lidstva klíčové – ja...

https://bezpecnostpotravin.cz/ledovce-jsou-pro-preziti-lidstva-klicove-jak-jsme-na-tom-ale ... [číst dál]
21. březen 2025
21
březen

22. března si připomínáme Světový den vody

https://bezpecnostpotravin.cz/22-brezna-si-pripominame-svetovy-den-vody/ Vydáno: 21. 3. ... [číst dál]
21. březen 2025
20
březen

Desatero chyb v nutriční výchově dětí

https://bezpecnostpotravin.cz/desatero-chyb-v-nutricni-vychove-deti/ Vydáno: 20. 3. 2025 ... [číst dál]
20. březen 2025
20
březen

ANSES: Nekonzumujte potravinové doplňky obsah...

https://bezpecnostpotravin.cz/anses-nekonzumujte-potravinove-doplnky-obsahujici-garcinia-c ... [číst dál]
20. březen 2025
20
březen

Prohlídka včelstev zaměřená na onemocnění plo...

https://bezpecnostpotravin.cz/prohlidka-vcelstev-zamerena-na-onemocneni-plodu/ Vydáno: 2 ... [číst dál]
20. březen 2025
19
březen

Pozvánka na sérii národních informačních dnů...

https://www.tc.cz/cs/novinky/913/pozvanka-na-serii-narodnich-informacnich-dnu... Plánuj ... [číst dál]
19. březen 2025
19
březen

Kontaminanty, které si vyrobíme doma

https://bezpecnostpotravin.cz/kontaminanty-ktere-si-vyrobime-doma/ Vydáno: 19. 3. 2025 ... [číst dál]
19. březen 2025
19
březen

Výtvarná soutěž 2025 – zapojte se do oslav Sv...

https://bezpecnostpotravin.cz/vytvarna-soutez-2025-zapojte-se-do-oslav-svetoveho-dne-mleka ... [číst dál]
19. březen 2025
19
březen

Česká republika dostane nová nutriční doporuč...

https://bezpecnostpotravin.cz/ceska-republika-dostane-nova-nutricni-doporuceni-szu-zahajuj ... [číst dál]
19. březen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.