Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

14
únor

Hlášení v systému RASFF: 6. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-6-tyden-2025/ Vydáno: 14. 2. 2025 ... [číst dál]
14. únor 2025
14
únor

Další záchyt nezdaněného alkoholu z Balkánu

https://bezpecnostpotravin.cz/dalsi-zachyt-nezdaneneho-alkoholu-z-balkanu/ Vydáno: 14. 2 ... [číst dál]
14. únor 2025
14
únor

BfR: Brucella v potravinách – identifikace zd...

https://bezpecnostpotravin.cz/bfr-brucella-v-potravinach-identifikace-zdroju-infekce-a-jej ... [číst dál]
14. únor 2025
14
únor

TZ SOCR ČR a NielsenIQ: Retail v roce 2025: č...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-socr-cr-a-nielseniq-retail-v-roce-2025-cesti-spotrebitele ... [číst dál]
14. únor 2025
13
únor

Přednáška „Pěstování okrasných a léčivých trv...

https://bezpecnostpotravin.cz/prednaska-pestovani-okrasnych-a-lecivych-trvalek-jejich-vyuz ... [číst dál]
13. únor 2025
13
únor

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-leden-2025/ Vydáno: 13. 2. ... [číst dál]
13. únor 2025
13
únor

Změny ve školním stravování? Nejde o revoluci...

https://bezpecnostpotravin.cz/zmeny-ve-skolnim-stravovani-nejde-o-revoluci-cilem-je-pestry ... [číst dál]
13. únor 2025
13
únor

dTest – informace ze zahraničního testu: Vega...

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-informace-ze-zahranicniho-testu-veganske-mlete-maso/ ... [číst dál]
13. únor 2025
13
únor

Genová editace mechanismu source-sink jako ře...

https://bezpecnostpotravin.cz/genova-editace-mechanismu-source-sink-jako-reseni-klimaticke ... [číst dál]
13. únor 2025
12
únor

Potravinářský úterek: Lepek a bezlepkové potr...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarsky-uterek-lepek-a-bezlepkove-potraviny/ Vydáno: ... [číst dál]
12. únor 2025
12
únor

Vědci vytvořili unikátní genovou databázi, kt...

https://bezpecnostpotravin.cz/vedci-vytvorili-unikatni-genovou-databazi-ktera-muze-pomoci- ... [číst dál]
12. únor 2025
12
únor

Nelegální sklad v tržnici SAPA

https://bezpecnostpotravin.cz/nelegalni-sklad-v-trznici-sapa/ Vydáno: 12. 2. 2025 Autor ... [číst dál]
12. únor 2025
11
únor

Online databáze bezlepkových potravin pomáhá...

https://bezpecnostpotravin.cz/online-databaze-bezlepkovych-potravin-pomaha-lidem-s-celiaki ... [číst dál]
11. únor 2025
11
únor

Nový kultivar rýže nabízí velkou úrodu a nízk...

https://bezpecnostpotravin.cz/novy-kultivar-ryze-nabizi-velkou-urodu-a-nizke-emise-metanu/ ... [číst dál]
11. únor 2025
11
únor

Výsledky kontrol provedených v roce 2024 v za...

https://bezpecnostpotravin.cz/vysledky-kontrol-provedenych-v-roce-2024-v-zarizenich-skolni ... [číst dál]
11. únor 2025
11
únor

SZPI: Prodej alkoholických nápojů prostřednic...

https://bezpecnostpotravin.cz/szpi-prodej-alkoholickych-napoju-prostrednictvim-internetu/ ... [číst dál]
11. únor 2025
11
únor

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 11....

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
11. únor 2025
11
únor

Vloni inspektoři SZPI uskutečnili 296 kontrol...

https://bezpecnostpotravin.cz/vloni-inspektori-szpi-uskutecnili-296-kontrol-burcaku-dve-sa ... [číst dál]
11. únor 2025
10
únor

Transparentní nákupy a kvalitní potraviny jso...

https://bezpecnostpotravin.cz/transparentni-nakupy-a-kvalitni-potraviny-jsou-klicem-ke-zle ... [číst dál]
10. únor 2025
10
únor

Výskyt hraboše polního v lednu 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-hrabose-polniho-v-lednu-2025/ Vydáno: 10. 2. 2025 ... [číst dál]
10. únor 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.