Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

18
říjen

Praktické školení pro zemědělce a veterinární...

https://bezpecnostpotravin.cz/prakticke-skoleni-pro-zemedelce-a-veterinarni-lekare-v-cr-no ... [číst dál]
18. říjen 2024
18
říjen

Nové potravinářské předpisy EU – září 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-zari-2024/ Vydáno: 18. 10. ... [číst dál]
18. říjen 2024
18
říjen

Otevřena registrace do školení ITS FOOD 2025!

https://bezpecnostpotravin.cz/otevrena-registrace-do-skoleni-its-food-2025/ Vydáno: 18. ... [číst dál]
18. říjen 2024
17
říjen

Školní stravování se po 30 letech změní, pilo...

https://bezpecnostpotravin.cz/skolni-stravovani-se-po-30-letech-zmeni-pilotni-testovani-uk ... [číst dál]
17. říjen 2024
17
říjen

Evropský průzkum odhalil pět prohřešků Čechů...

https://bezpecnostpotravin.cz/evropsky-pruzkum-odhalil-pet-prohresku-cechu-vuci-zdravemu-s ... [číst dál]
17. říjen 2024
16
říjen

Katarální horečka ovcí; aktuální informace k...

https://bezpecnostpotravin.cz/kataralni-horecka-ovci-aktualni-informace-k-9-9-2024/ Vydá ... [číst dál]
16. říjen 2024
16
říjen

Světový den výživy připomíná právo na kvalitn...

https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-den-vyzivy-pripomina-pravo-na-kvalitni-jidlo-pro-vse ... [číst dál]
16. říjen 2024
16
říjen

Hlášení v systému RASFF: 40. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-40-tyden-2024/ Vydáno: 16. 10. 202 ... [číst dál]
16. říjen 2024
16
říjen

Ministr Hladík se zúčastnil zasedání Rady ENV...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-hladik-se-zucastnil-zasedani-rady-envi-v-lucemburku- ... [číst dál]
16. říjen 2024
15
říjen

MODUL 2: Příprava rozpočtu a vykazování nákla...

https://www.tc.cz/cs/akce/650/modul-2-priprava-rozpoctu-a-vykazovani... Kdy: 15.1 ... [číst dál]
15. říjen 2024
15
říjen

SVS rozšiřuje kolem ohnisek katarální horečky...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-rozsiruje-kolem-ohnisek-kataralni-horecky-ovci-pasmo-v-k ... [číst dál]
15. říjen 2024
15
říjen

V Nizozemí se objevil sérotyp 12 viru KHO

https://bezpecnostpotravin.cz/v-nizozemi-se-objevil-serotyp-12-viru-kho/ Vydáno: 15. 10. ... [číst dál]
15. říjen 2024
15
říjen

Potravinářský úterek „Školní stravování v ČR“

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarsky-uterek-skolni-stravovani-v-cr/ Vydáno: 15. 1 ... [číst dál]
15. říjen 2024
14
říjen

Vláda schválila návrh povinného zálohování ná...

https://bezpecnostpotravin.cz/vlada-schvalila-navrh-povinneho-zalohovani-napojovych-pet-la ... [číst dál]
14. říjen 2024
14
říjen

Produkty z konopí mohou ve výživě zvířat nahr...

https://bezpecnostpotravin.cz/produkty-z-konopi-mohou-ve-vyzive-zvirat-nahradit-sojovou-a- ... [číst dál]
14. říjen 2024
14
říjen

Den zdraví se STOBEM v sobotu 19. října 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/den-zdravi-se-stobem-v-sobotu-19-rijna-2024/ Vydáno: 14. 1 ... [číst dál]
14. říjen 2024
14
říjen

Geneticky modifikované bráněnky: Inovativní ř...

https://bezpecnostpotravin.cz/geneticky-modifikovane-branenky-inovativni-reseni-pro-snizov ... [číst dál]
14. říjen 2024
14
říjen

Geneticky modifikované bráněnky: Inovativní ř...

https://bezpecnostpotravin.cz/geneticky-modifikovane-branenky-inovativni-reseni-pro-snizov ... [číst dál]
14. říjen 2024
14
říjen

„Jde to“ je správná odpověď. Tržiště dobrých...

https://bezpecnostpotravin.cz/jde-to-je-spravna-odpoved-trziste-dobrych-prikladu-prineslo- ... [číst dál]
14. říjen 2024
11
říjen

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 10....

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
11. říjen 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.