Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

8
duben

Aktuální diskutovaná témata v oblasti kontami...

https://bezpecnostpotravin.cz/aktualni-diskutovana-temata-v-oblasti-kontaminantu-v-potravi ... [číst dál]
8. duben 2025
8
duben

Potravinářská inspekce zajistila na vstupu do...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zajistila-na-vstupu-do-cr-540-kilogra ... [číst dál]
8. duben 2025
8
duben

SVS upravuje pravidla pro vjezd vozidel ze Sl...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-upravuje-pravidla-pro-vjezd-vozidel-ze-slovenska-do-cr/ ... [číst dál]
8. duben 2025
8
duben

Kroky státu proti zavlečení nákazy slintavky...

https://bezpecnostpotravin.cz/kroky-statu-proti-zavleceni-nakazy-slintavky-a-kulhavky-do-c ... [číst dál]
8. duben 2025
7
duben

Rezistence vůči karbapenemům v potravinovém ř...

https://bezpecnostpotravin.cz/rezistence-vuci-karbapenemum-v-potravinovem-retezci/ Vydán ... [číst dál]
7. duben 2025
7
duben

EIT Food INSPIRE a RIS INSPIRE programy na po...

https://bezpecnostpotravin.cz/eit-food-inspire-a-ris-inspire-programy-na-podporu-podnikavo ... [číst dál]
7. duben 2025
7
duben

SVS: Slintavka a kulhavka; aktuální informace...

https://bezpecnostpotravin.cz/slintavka-a-kulhavka-aktualni-informace/ Vydáno: 7. 4. 202 ... [číst dál]
7. duben 2025
7
duben

Španělští vědci vyvinuli ‚zlatý‘ salát s reko...

https://bezpecnostpotravin.cz/spanelsti-vedci-vyvinuli-zlaty-salat-s-rekordnim-obsahem-bet ... [číst dál]
7. duben 2025
7
duben

Světový den zdraví 2025 „Zdravé začátky, nadě...

https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-den-zdravi-2025-zdrave-zacatky-nadejna-budoucnost/ ... [číst dál]
7. duben 2025
7
duben

Výjimka z pravidel ekologické produkce pro po...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyjimka-z-pravidel-ekologicke-produkce-pro-pouziti-dezinfekc ... [číst dál]
7. duben 2025
4
duben

dTest: Test sushi 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-sushi-2025/ Vydáno: 4. 4. 2025 Autor: dTest h ... [číst dál]
4. duben 2025
4
duben

Hlášení v systému RASFF: 13. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-13-tyden-2025/ Vydáno: 4. 4. 2025 ... [číst dál]
4. duben 2025
4
duben

SVS: Všechna vozidla nad 3,5 tuny bez rozdílu...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-vsechna-vozidla-nad-35-tuny-bez-rozdilu-nakladu-projdou- ... [číst dál]
4. duben 2025
4
duben

Ministr zemědělství: Vláda v souvislosti se s...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-zemedelstvi-vlada-v-souvislosti-se-slintavkou-a-kulh ... [číst dál]
4. duben 2025
4
duben

Nová metoda dokáže po léta zachovat cenné lát...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-metoda-dokaze-po-leta-zachovat-cenne-latky-lecivych-byl ... [číst dál]
4. duben 2025
3
duben

Novela zákona o hnojivech a vodního zákona v...

https://bezpecnostpotravin.cz/novela-zakona-o-hnojivech-a-vodniho-zakona-v-roce-2025/ Vy ... [číst dál]
3. duben 2025
3
duben

Ministr zemědělství ke slintavce a kulhavce:...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-zemedelstvi-ke-slintavce-a-kulhavce-spoluprace-s-arm ... [číst dál]
3. duben 2025
3
duben

Slintavka a kulhavka: důležité informace

https://bezpecnostpotravin.cz/slintavka-a-kulhavka-souhrnne-informace/ Vydáno: 3. 4. 202 ... [číst dál]
3. duben 2025
2
duben

CBE JU Info Day 2025 - informační den, partne...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1217/cbe-ju-info-day-2025--... ... [číst dál]
2. duben 2025
2
duben

MODUL 2: Příprava rozpočtu a vykazování nákla...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1174/modul-2-priprava-rozpoctu ... [číst dál]
2. duben 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.