Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

14
duben

BfR: Glycerol v ledové tříšti může mít nežádo...

https://bezpecnostpotravin.cz/bfr-glycerol-v-ledove-tristi-muze-mit-nezadouci-ucinky-na-zd ... [číst dál]
14. duben 2025
14
duben

Průlom ve šlechtění rýže: Vysoké výnosy a níz...

https://bezpecnostpotravin.cz/prulom-ve-slechteni-ryze-vysoke-vynosy-a-nizke-emise-metanu/ ... [číst dál]
14. duben 2025
14
duben

Živočišné produkty přes středočeské celníky n...

https://bezpecnostpotravin.cz/zivocisne-produkty-pres-stredoceske-celniky-neprosly/ Vydá ... [číst dál]
14. duben 2025
14
duben

Medvědí česnek: Záměna s jedovatými rostlinam...

https://bezpecnostpotravin.cz/medvedi-cesnek-zamena-s-jedovatymi-rostlinami-muze-mit-vazne ... [číst dál]
14. duben 2025
14
duben

Jedlý biofilm z kůry granátového jablka prodl...

https://bezpecnostpotravin.cz/jedly-biofilm-z-kury-granatoveho-jablka-prodluzuje-trvanlivo ... [číst dál]
14. duben 2025
11
duben

SVS: Slintavka a kulhavka; aktuální informace...

https://bezpecnostpotravin.cz/slintavka-a-kulhavka-aktualni-informace/ Vydáno: 11. 4. 20 ... [číst dál]
11. duben 2025
11
duben

Nové potravinářské předpisy EU – březen 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-brezen-2025/ Vydáno: 11. 4. ... [číst dál]
11. duben 2025
11
duben

Bylinkový den v Národním zemědělském muzeu Pr...

https://bezpecnostpotravin.cz/bylinkovy-den-v-narodnim-zemedelskem-muzeu-praha/ Vydáno: ... [číst dál]
11. duben 2025
11
duben

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
11. duben 2025
11
duben

Výskyt hraboše polního v březnu 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-hrabose-polniho-v-breznu-2025/ Vydáno: 11. 4. 2025 ... [číst dál]
11. duben 2025
10
duben

Sumeček černý ohrožuje vodní ekosystémy v Čes...

https://bezpecnostpotravin.cz/sumecek-cerny-ohrozuje-vodni-ekosystemy-v-cesku-vedecke-tymy ... [číst dál]
10. duben 2025
10
duben

Pozvánka: Třetí workshop k diskusi o plánu po...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-treti-workshop-k-diskusi-o-planu-postupneho-ukoncen ... [číst dál]
10. duben 2025
9
duben

Vliv zdanění a ceny na nezdravé potravinové a...

https://bezpecnostpotravin.cz/vliv-zdaneni-a-ceny-na-nezdrave-potravinove-a-napojove-komod ... [číst dál]
9. duben 2025
9
duben

TZ: Věda a pivovarnictví ruku v ruce: Nová ér...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-veda-a-pivovarnictvi-ruku-v-ruce-nova-era-bezlepkovych-pi ... [číst dál]
9. duben 2025
9
duben

Zákaz používání přípravků obsahujících acetam...

https://bezpecnostpotravin.cz/zakaz-pouzivani-pripravku-obsahujicich-acetamiprid-v-nektery ... [číst dál]
9. duben 2025
9
duben

Vizuály ke kampani EFSA „Safe2EatEU“ 2025 v č...

https://bezpecnostpotravin.cz/vizualy-ke-kampani-efsa-safe2eateu-2025-v-ceskem-jazyce/ V ... [číst dál]
9. duben 2025
9
duben

Havárie cisteren s benzenem v Hustopečích nad...

https://bezpecnostpotravin.cz/havarie-cisteren-s-benzenem-v-hustopecich-nad-becvou/ Vydá ... [číst dál]
9. duben 2025
8
duben

Aktuální diskutovaná témata v oblasti kontami...

https://bezpecnostpotravin.cz/aktualni-diskutovana-temata-v-oblasti-kontaminantu-v-potravi ... [číst dál]
8. duben 2025
8
duben

Potravinářská inspekce zajistila na vstupu do...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zajistila-na-vstupu-do-cr-540-kilogra ... [číst dál]
8. duben 2025
8
duben

SVS upravuje pravidla pro vjezd vozidel ze Sl...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-upravuje-pravidla-pro-vjezd-vozidel-ze-slovenska-do-cr/ ... [číst dál]
8. duben 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.