Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

21
březen

Hlášení v systému RASFF: 11. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-11-tyden-2025/ Vydáno: 21. 3. 2025 ... [číst dál]
21. březen 2025
21
březen

Ledovce jsou pro přežití lidstva klíčové – ja...

https://bezpecnostpotravin.cz/ledovce-jsou-pro-preziti-lidstva-klicove-jak-jsme-na-tom-ale ... [číst dál]
21. březen 2025
21
březen

22. března si připomínáme Světový den vody

https://bezpecnostpotravin.cz/22-brezna-si-pripominame-svetovy-den-vody/ Vydáno: 21. 3. ... [číst dál]
21. březen 2025
20
březen

Desatero chyb v nutriční výchově dětí

https://bezpecnostpotravin.cz/desatero-chyb-v-nutricni-vychove-deti/ Vydáno: 20. 3. 2025 ... [číst dál]
20. březen 2025
20
březen

ANSES: Nekonzumujte potravinové doplňky obsah...

https://bezpecnostpotravin.cz/anses-nekonzumujte-potravinove-doplnky-obsahujici-garcinia-c ... [číst dál]
20. březen 2025
20
březen

Prohlídka včelstev zaměřená na onemocnění plo...

https://bezpecnostpotravin.cz/prohlidka-vcelstev-zamerena-na-onemocneni-plodu/ Vydáno: 2 ... [číst dál]
20. březen 2025
19
březen

Kontaminanty, které si vyrobíme doma

https://bezpecnostpotravin.cz/kontaminanty-ktere-si-vyrobime-doma/ Vydáno: 19. 3. 2025 ... [číst dál]
19. březen 2025
19
březen

Výtvarná soutěž 2025 – zapojte se do oslav Sv...

https://bezpecnostpotravin.cz/vytvarna-soutez-2025-zapojte-se-do-oslav-svetoveho-dne-mleka ... [číst dál]
19. březen 2025
19
březen

Česká republika dostane nová nutriční doporuč...

https://bezpecnostpotravin.cz/ceska-republika-dostane-nova-nutricni-doporuceni-szu-zahajuj ... [číst dál]
19. březen 2025
19
březen

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 18....

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
19. březen 2025
18
březen

Krajské hygienické stanice pokračují v dohled...

https://bezpecnostpotravin.cz/krajske-hygienicke-stanice-pokracuji-v-dohledu-nad-spravnym- ... [číst dál]
18. březen 2025
18
březen

Spojujeme síly proti hladu a plýtvání

https://bezpecnostpotravin.cz/spojujeme-sily-proti-hladu-a-plytvani/ Vydáno: 18. 3. 2025 ... [číst dál]
18. březen 2025
18
březen

Výživa, potraviny a zdraví 2025 – studentská...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyziva-potraviny-a-zdravi-2025-studentska-konference-praha/ ... [číst dál]
18. březen 2025
18
březen

Šetrná manipulace se skotem z pohledu welfare

https://bezpecnostpotravin.cz/setrna-manipulace-se-skotem-z-pohledu-welfare/ Vydáno: 18. ... [číst dál]
18. březen 2025
18
březen

Konec zákazu přepravy zvířat vnímavých ke SLA...

https://bezpecnostpotravin.cz/konec-zakazu-prepravy-zvirat-vnimavych-ke-slak-ze-slovenska- ... [číst dál]
18. březen 2025
17
březen

Francouzský sýr Raclette se preventivně stahu...

https://bezpecnostpotravin.cz/francouzsky-syr-raclette-se-preventivne-stahuje/ Vydáno: 1 ... [číst dál]
17. březen 2025
17
březen

Konference Školní stravování 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-skolni-stravovani-2025/ Vydáno: 17. 3. 2025 Au ... [číst dál]
17. březen 2025
17
březen

Nová úleva pro chovatele skotu v ČR: průvodní...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-uleva-pro-chovatele-skotu-v-cr-pruvodni-list-skotu-bude ... [číst dál]
17. březen 2025
17
březen

CRISPR-Cas12a jako účinný nástroj pro knockou...

https://bezpecnostpotravin.cz/crispr-cas12a-jako-ucinny-nastroj-pro-knockout-mirna-genu-v- ... [číst dál]
17. březen 2025
17
březen

EFSA podruhé otevírá podporu pro SME v oblast...

https://bezpecnostpotravin.cz/efsa-podruhe-otevira-podporu-pro-sme-v-oblasti-novych-potrav ... [číst dál]
17. březen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.