Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

10
březen

Informační den k problematice zemědělství a ž...

Technologické centrum Praha a Česká zemědělská univerzita v Praze vás zvou na Národní info ... [číst dál]
10. březen 2025
7
březen

Hlášení v systému RASFF: 9. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-9-tyden-2025/   Vydáno: 7. 3 ... [číst dál]
7. březen 2025
7
březen

Ruzyňský bér budoucnosti vyklíčí i v suchu a...

https://bezpecnostpotravin.cz/ruzynsky-ber-budoucnosti-vyklici-i-v-suchu-a-chude-pude/ V ... [číst dál]
7. březen 2025
7
březen

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 7. 3...

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
7. březen 2025
7
březen

V Maďarsku potvrzen výskyt slintavky a kulhav...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-madarsku-potvrzen-vyskyt-slintavky-a-kulhavky/ Vydáno: 7 ... [číst dál]
7. březen 2025
7
březen

Organické nanozymy nové generace jsou slibné...

https://bezpecnostpotravin.cz/organicke-nanozymy-nove-generace-jsou-slibne-pro-zemedelstvi ... [číst dál]
7. březen 2025
6
březen

Obce mohou opět žádat o dotace na domovní čis...

https://bezpecnostpotravin.cz/obce-mohou-opet-zadat-o-dotace-na-domovni-cistirny-odpadnich ... [číst dál]
6. březen 2025
6
březen

Mezinárodní šetření ohnisek způsobených bakte...

https://bezpecnostpotravin.cz/mezinarodni-setreni-nakaz-zpusobenych-bakterii-salmonella-en ... [číst dál]
6. březen 2025
6
březen

dTest: Test čerstvých vajec 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-cerstvych-vajec-2025/ Vydáno: 6. 3. 2025 Autor ... [číst dál]
6. březen 2025
6
březen

6. března si připomínáme Světový den jódu

https://bezpecnostpotravin.cz/6-brezna-si-pripominame-svetovy-den-jodu/ Vydáno: 6. 3. 20 ... [číst dál]
6. březen 2025
6
březen

Neznačené cigarety, zahřívaný tabák i náplně...

https://bezpecnostpotravin.cz/neznacene-cigarety-zahrivany-tabak-i-naplne-do-elektronickyc ... [číst dál]
6. březen 2025
5
březen

Národní informační den CBE JU k výzvám 2025

https://www.tc.cz/cs/akce/691/narodni-informacni-den-cbe-ju-k... Národní informační den ... [číst dál]
5. březen 2025
5
březen

Výrobek z kuřecího masa obsahoval listerie

https://bezpecnostpotravin.cz/vyrobek-z-kureciho-masa-obsahoval-listerie/ Vydáno: 5. 3. ... [číst dál]
5. březen 2025
5
březen

Bakterie odolné vůči klíčovým antimikrobiální...

https://bezpecnostpotravin.cz/bakterie-odolne-vuci-klicovym-antimikrobialnim-latkam-se-sta ... [číst dál]
5. březen 2025
5
březen

Malý průvodce přípravou luštěnin

https://bezpecnostpotravin.cz/maly-pruvodce-pripravou-lustenin/ Vydáno: 5. 3. 2025 Auto ... [číst dál]
5. březen 2025
4
březen

Kontrola fritovacích olejů v restauracích: de...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontrola-fritovacich-oleju-v-restauracich-desetina-byla-prep ... [číst dál]
4. březen 2025
4
březen

Nové potravinářské předpisy EU – únor 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-unor-2025/ Vydáno: 4. 3. 20 ... [číst dál]
4. březen 2025
4
březen

Akademie kvality: Jak jsme testovali šunku

https://bezpecnostpotravin.cz/akademie-kvality-jak-jsme-testovali-sunku/ Vydáno: 4. 3. 2 ... [číst dál]
4. březen 2025
4
březen

Padělky energetických nápojů

https://bezpecnostpotravin.cz/padelky-energetickych-napoju/ Vydáno: 4. 3. 2025 Autor: C ... [číst dál]
4. březen 2025
4
březen

Pokles líhnivosti ze skladovaných vajec v líh...

https://bezpecnostpotravin.cz/pokles-lihnivosti-ze-skladovanych-vajec-v-lihnarskych-provoz ... [číst dál]
4. březen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.