Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

7
únor

Přihlášky do programů EIT Food otevřeny

https://bezpecnostpotravin.cz/prihlasky-do-programu-eit-food-otevreny/ Vydáno: 7. 2. 202 ... [číst dál]
7. únor 2025
7
únor

Hlášení v systému RASFF: 5. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-5-tyden-2025/ Vydáno: 7. 2. 2025 ... [číst dál]
7. únor 2025
7
únor

Ministerstvo zdravotnictví podporuje 13. ročn...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministerstvo-zdravotnictvi-podporuje-13-rocnik-kampane-suche ... [číst dál]
7. únor 2025
7
únor

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
7. únor 2025
7
únor

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 6. 2...

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
7. únor 2025
6
únor

Tipy pro výběr zdrojů omega-3 mastných kyseli...

https://bezpecnostpotravin.cz/tipy-pro-vyber-zdroju-omega-3-mastnych-kyselin-pro-optimalni ... [číst dál]
6. únor 2025
6
únor

dTest přináší informace ze zahraničního testu...

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-prinasi-informace-ze-zahranicniho-testu-jednorazove-na ... [číst dál]
6. únor 2025
6
únor

Zavádí se nová dotace pro pěstitele raných br...

https://bezpecnostpotravin.cz/zavadi-se-nova-dotace-pro-pestitele-ranych-brambor-agrolesni ... [číst dál]
6. únor 2025
5
únor

Díky samoobslužnému provozu výrazně kleslo v...

https://bezpecnostpotravin.cz/diky-samoobsluznemu-provozu-vyrazne-kleslo-v-menze-x-mnozstv ... [číst dál]
5. únor 2025
5
únor

TZ: Unikátní genová banka uchovává rostlinné...

https://www.ctpp.cz/administrator/index.php?option=com_content&view=article&layout ... [číst dál]
5. únor 2025
5
únor

Další záchyty neznačených cigaret a nezdaněné...

https://bezpecnostpotravin.cz/dalsi-zachyty-neznacenych-cigaret-a-nezdaneneho-alkoholu/ ... [číst dál]
5. únor 2025
5
únor

SVS ukončila mimořádná veterinární opatření v...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-ukoncila-mimoradna-veterinarni-opatreni-v-ohniscich-kata ... [číst dál]
5. únor 2025
4
únor

Nová doporučení a aplikace (WaterManage4You)...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-doporuceni-a-aplikace-watermanage4you-pro-manipulaci-s- ... [číst dál]
4. únor 2025
4
únor

One Health: Agentury EU se spojily v boji pro...

https://bezpecnostpotravin.cz/one-health-agentury-eu-se-spojily-v-boji-proti-rezistenci-hu ... [číst dál]
4. únor 2025
4
únor

4. únor: Světový den boje proti rakovině 2025...

https://bezpecnostpotravin.cz/4-unor-svetovy-den-boje-proti-rakovine-2025-unitedbyunique/ ... [číst dál]
4. únor 2025
4
únor

Nové potravinářské předpisy EU – prosinec 202...

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-prosinec-2024/ Vydáno: 4. 2 ... [číst dál]
4. únor 2025
4
únor

Připomínáme si 240. výročí narození Magdaleny...

https://bezpecnostpotravin.cz/pripominame-si-240-vyroci-narozeni-magdaleny-dobromily-retti ... [číst dál]
4. únor 2025
3
únor

dTest: Test malinových džemů

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-malinovych-dzemu/ Vydáno: 3. 2. 2025 Autor: dT ... [číst dál]
3. únor 2025
3
únor

Pavouci versus insekticidy: Když mikroorganiz...

https://bezpecnostpotravin.cz/pavouci-versus-insekticidy-kdyz-mikroorganizmy-rozhoduji-o-p ... [číst dál]
3. únor 2025
3
únor

Africký mor prasat – aktuální informace k 3....

https://bezpecnostpotravin.cz/africky-mor-prasat-aktualni-informace-k-21-2-2023/ Vydáno: ... [číst dál]
3. únor 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.