Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

30
leden

Přehled partnerských burz k výzvám 2025

https://www.tc.cz/cs/akce/679/prehled-partnerskych-burz-k-vyzvam-2025 Přehled partnerský ... [číst dál]
30. leden 2025
29
leden

Evropský kompas pro konkurenceschopnost vyzdv...

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3061/evropsky-kompas-pro-konkurencesch ... [číst dál]
29. leden 2025
29
leden

Bezpečnost jednoporcových pokrmů pod drobnohl...

https://bezpecnostpotravin.cz/bezpecnost-jednoporcovych-pokrmu-pod-drobnohledem-ministerst ... [číst dál]
29. leden 2025
29
leden

Kampaň “Suchej únor” se blíží již potřinácté

https://bezpecnostpotravin.cz/kampan-suchej-unor-se-blizi-jiz-potrinacte/ Vydáno: 29. 1. ... [číst dál]
29. leden 2025
29
leden

Kontroly olivových olejů: téměř polovina vzor...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-olivovych-oleju-temer-polovina-vzorku-nevyhovela/ ... [číst dál]
29. leden 2025
29
leden

Státní veterinární dozor v roce 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/statni-veterinarni-dozor-v-roce-2024/ Vydáno: 29. 1. 2025 ... [číst dál]
29. leden 2025
29
leden

Státní veterinární dozor v roce 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/statni-veterinarni-dozor-v-roce-2024/ Vydáno: 29. 1. 2025 ... [číst dál]
29. leden 2025
29
leden

Konzultace EFSA k záměru aktualizace vodítek...

https://bezpecnostpotravin.cz/konzultace-efsa-k-zameru-aktualizace-voditek-v-oblasti-nanom ... [číst dál]
29. leden 2025
28
leden

Účast ČR v programu Horizont Evropa k lednu 2...

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3058/ucast-cr-v-programu-horizont-evro ... [číst dál]
28. leden 2025
28
leden

Biopotraviny ve veřejném stravování: Co nás č...

https://bezpecnostpotravin.cz/biopotraviny-ve-verejnem-stravovani-co-nas-ceka-v-roce-2025/ ... [číst dál]
28. leden 2025
28
leden

Nově objevená bakterie požírá alespoň tři věč...

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-objevena-bakterie-pozira-alespon-tri-vecne-chemikalie/ ... [číst dál]
28. leden 2025
27
leden

Potravináři loni darovali stovky tun výrobků,...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinari-loni-darovali-stovky-tun-vyrobku-s-pomoci-pocita ... [číst dál]
27. leden 2025
27
leden

Nová cesta k efektivnímu využívání dusíku a u...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-cesta-k-efektivnimu-vyuzivani-dusiku-a-udrzitelnemu-pes ... [číst dál]
27. leden 2025
27
leden

Méně jídla v odpadu a pomoc lidem v nouzi: MŽ...

https://bezpecnostpotravin.cz/mene-jidla-v-odpadu-a-pomoc-lidem-v-nouzi-mzp-investuje-dals ... [číst dál]
27. leden 2025
24
leden

BUĎ FIT 24: Nový program pomáhá dětem s nadvá...

https://bezpecnostpotravin.cz/bud-fit-24-novy-program-pomaha-detem-s-nadvahou-ke-zdravejsi ... [číst dál]
24. leden 2025
24
leden

Webinář iniciativy xORA: vynikající vzdělání...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-iniciativy-xora-vynikajici-vzdelani-v-oblasti-hodnoc ... [číst dál]
24. leden 2025
23
leden

Vyšší dotace pro ekologické zemědělství, méně...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyssi-dotace-pro-ekologicke-zemedelstvi-mene-papirovani-a-do ... [číst dál]
23. leden 2025
23
leden

Veřejná konzultace EK: Hodnocení výkonnosti E...

https://bezpecnostpotravin.cz/verejna-konzultace-ek-hodnoceni-vykonnosti-efsa/ Vydáno: 2 ... [číst dál]
23. leden 2025
23
leden

Vyšlo Ergo č. 2

https://www.tc.cz/cs/novinky/887/vyslo-ergo-c.-2 23.01.2025 "Žijeme v dyn ... [číst dál]
23. leden 2025
23
leden

Hlášení v systému RASFF: 3. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-3-tyden-2025/ Vydáno: 23. 1. 2025 ... [číst dál]
23. leden 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.