Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

23
leden

Vyšší dotace pro ekologické zemědělství, méně...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyssi-dotace-pro-ekologicke-zemedelstvi-mene-papirovani-a-do ... [číst dál]
23. leden 2025
23
leden

Veřejná konzultace EK: Hodnocení výkonnosti E...

https://bezpecnostpotravin.cz/verejna-konzultace-ek-hodnoceni-vykonnosti-efsa/ Vydáno: 2 ... [číst dál]
23. leden 2025
22
leden

Letenské prase a Letenský masopust

https://bezpecnostpotravin.cz/letenske-prase-a-letensky-masopust/ Vydáno: 22. 1. 2025 A ... [číst dál]
22. leden 2025
22
leden

Potravinářská komora vyhlašuje 12. ročník sou...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-komora-vyhlasuje-12-rocnik-souteze-o-inovativn ... [číst dál]
22. leden 2025
22
leden

Vepřové z ČR i celé EU se opět může vyvážet n...

https://bezpecnostpotravin.cz/veprove-z-cr-i-cele-eu-se-opet-muze-vyvazet-na-ukrajinu-dipl ... [číst dál]
22. leden 2025
21
leden

Pozvánka na konferenci: Partnerství pro hodno...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-konferenci-partnerstvi-pro-hodnoceni-rizik-chemi ... [číst dál]
21. leden 2025
21
leden

Doplňky stravy: výběr dotazů a odpovědí

Doplňky stravy: výběr dotazů a odpovědí – Bezpečnost potravin Vydáno: 21. 1. 2025 Autor ... [číst dál]
21. leden 2025
21
leden

Webinář EFSA: Stanovisko k hodnocení bezpečno...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-efsa-stanovisko-k-hodnoceni-bezpecnosti-bilkovin-v-g ... [číst dál]
21. leden 2025
21
leden

TZ: Moderní technologie od českých vědců pomá...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-moderni-technologie-od-ceskych-vedcu-pomahaji-zemedelcum- ... [číst dál]
21. leden 2025
21
leden

Výzva k vyjádření zájmu o členství v novém sp...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzva-k-vyjadreni-zajmu-o-clenstvi-v-novem-spolecenstvi-stak ... [číst dál]
21. leden 2025
20
leden

TZ SOCR ČR: Trendy a zvyklosti spotřebitelské...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-socr-cr-trendy-a-zvyklosti-spotrebitelskeho-chovani-behem ... [číst dál]
20. leden 2025
20
leden

Brucela v potravinách – zdroje nákazy a možno...

https://bezpecnostpotravin.cz/brucela-v-potravinach-zdroje-nakazy-a-moznosti-prevence/ V ... [číst dál]
20. leden 2025
17
leden

Od pondělka bude na vybraných místech Liberec...

https://bezpecnostpotravin.cz/od-pondelka-bude-na-vybranych-mistech-libereckeho-kraje-pokr ... [číst dál]
17. leden 2025
17
leden

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 15....

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
17. leden 2025
17
leden

Společnosti Kaufland a Lidl podporují zálohov...

https://bezpecnostpotravin.cz/spolecnosti-kaufland-a-lidl-podporuji-zalohovani-a-budou-na- ... [číst dál]
17. leden 2025
17
leden

Karlovarští celníci zajistili při jedné kontr...

https://bezpecnostpotravin.cz/karlovarsti-celnici-zajistili-pri-jedne-kontrole-300-tisic-k ... [číst dál]
17. leden 2025
16
leden

ČSCHMS: Aktuální informace k výskytu slintavk...

https://bezpecnostpotravin.cz/cschms-aktualni-informace-k-vyskytu-slintavky-a-kulhavky/ ... [číst dál]
16. leden 2025
16
leden

19. Sympozium Společnosti pro probiotika a pr...

https://bezpecnostpotravin.cz/19-sympozium-spolecnosti-pro-probiotika-a-prebiotika/ Vydá ... [číst dál]
16. leden 2025
16
leden

Hlášení v systému RASFF: 2. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-2-tyden-2025/ Vydáno: 16. 1. 2025 ... [číst dál]
16. leden 2025
16
leden

Potravinářský úterek „Současná globální výživ...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarsky-uterek-soucasna-globalni-vyzivova-doporuceni/ ... [číst dál]
16. leden 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.