Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

26
listopad

Prezentace z workshopu v oblasti potravin: Op...

https://www.tc.cz/cs/novinky/850/prezentace-z-workshopu-v-oblasti-potravin... Prezentace ... [číst dál]
26. listopad 2024
26
listopad

Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a ana...

https://www.tc.cz/cs/akce/668/vyzkum%2C-vyvoj-a-inovace-ve-statistikach... Výzkum, vývoj ... [číst dál]
26. listopad 2024
26
listopad

Setkání vedoucích projektových oddělení HE, N...

https://www.tc.cz/cs/akce/665/setkani-vedoucich-projektovych-oddeleni-he%2C-ncp... Setká ... [číst dál]
26. listopad 2024
25
listopad

Tisková zpráva VÚRV, v.v.i., Současnost a bud...

https://bezpecnostpotravin.cz/tiskova-zprava-vurv-v-v-i-soucasnost-a-budoucnost-gmo-a-ngt- ... [číst dál]
25. listopad 2024
25
listopad

Změny týkající se rostlinolékařských pasů

https://bezpecnostpotravin.cz/zmeny-tykajici-se-rostlinolekarskych-pasu/ Vydáno: 25. 11. ... [číst dál]
25. listopad 2024
25
listopad

Lidé opět prokázali, že jim osud lidí v nouzi...

https://bezpecnostpotravin.cz/lide-opet-prokazali-ze-jim-osud-lidi-v-nouzi-neni-lhostejny- ... [číst dál]
25. listopad 2024
25
listopad

Ghana má svou první GM rostlinu

https://bezpecnostpotravin.cz/ghana-ma-svou-prvni-gm-rostlinu/ Vydáno: 25. 11. 2024 Aut ... [číst dál]
25. listopad 2024
25
listopad

Mýty a fakta o antibiotické rezistenci

https://bezpecnostpotravin.cz/myty-a-fakta-o-antibioticke-rezistenci/ Vydáno: 25. 11. 20 ... [číst dál]
25. listopad 2024
22
listopad

S kým tuzemské podniky v programu Horizont Ev...

https://www.tc.cz/cs/novinky/856/s-kym-tuzemske-podniky-v-programu... S kým tuzemské pod ... [číst dál]
22. listopad 2024
22
listopad

Vyšetřený střešní med SVS a SVÚ svou kvalitou...

https://bezpecnostpotravin.cz/vysetreny-stresni-med-svs-a-svu-svou-kvalitou-splnil-vsechna ... [číst dál]
22. listopad 2024
22
listopad

Pozvánka na konferenci Udržitelná výživa: Tra...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-konferenci-udrzitelna-vyziva-tradicni-nebo-alter ... [číst dál]
22. listopad 2024
22
listopad

Hlášení v systému RASFF: 45. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-45-tyden-2024/ Vydáno: 22. 11. 202 ... [číst dál]
22. listopad 2024
22
listopad

Podzimní sbírka potravin se koná tuto sobotu...

https://bezpecnostpotravin.cz/podzimni-sbirka-potravin-se-kona-tuto-sobotu-23-11-2024/ V ... [číst dál]
22. listopad 2024
22
listopad

Ministerstvo vybralo výzkumné projekty na pří...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministerstvo-vybralo-vyzkumne-projekty-na-pristi-tri-roky-du ... [číst dál]
22. listopad 2024
21
listopad

Tendr EFSA: Přípravné práce pro EU Menu 2

https://bezpecnostpotravin.cz/tendr-efsa-pripravne-prace-pro-eu-menu-2/ Vydáno: 21. 11. ... [číst dál]
21. listopad 2024
21
listopad

Prezentace z konference „Potravinářství na ce...

https://bezpecnostpotravin.cz/prezentace-z-konference-potravinarstvi-na-ceste-k-udrzitelno ... [číst dál]
21. listopad 2024
21
listopad

Úřad potravin Spojeného království vydal poky...

https://bezpecnostpotravin.cz/urady-potravin-spojeneho-kralovstvi-vydaly-pokyny-ke-kofeinu ... [číst dál]
21. listopad 2024
21
listopad

ANSES: Pochopení vlivu patogenních bakterií v...

https://bezpecnostpotravin.cz/anses-pochopeni-vlivu-patogennich-bakterii-ve-strevni-mikrof ... [číst dál]
21. listopad 2024
21
listopad

„Pár„ litrů lihovin na cestu přes celníky nep...

https://bezpecnostpotravin.cz/par-litru-lihovin-na-cestu-pres-celniky-neproslo/ Vydáno: ... [číst dál]
21. listopad 2024
21
listopad

Antarktické bakterie mohou zachránit banány

https://bezpecnostpotravin.cz/antarkticke-bakterie-mohou-zachranit-banany/ Vydáno: 21. 1 ... [číst dál]
21. listopad 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.