Databáze reformulovaných potravin a nápojů - spotřebitel
Databáze reformulovaných potravin a nápojů - výrobce
Mléko a mléčné výrobky - rozdíly a souvislosti s výrobky rostlinnými
Hlubší pohled do systému NUTRI-SCORE ČJ verze
Hlubší pohled do systému NUTRI-SCORE AJ verze
Obiloviny v lidské výživě - Inovace a nové trendy v cereální technologii
Platforma pro reformulace: Tučná fakta o tucích aneb máme se bát tuků
Pracovní skupina pro bezpečnost potravin: Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách a ryziko onemocnění pro člověka
Ryby a ostatní vodní živočichové
Ryby a ostatní vodní živočichové
Pracovní skupina potraviny a spotřebitel: Jak poznáme kvalitu? - Podle čeho vybírat tuky a oleje
Jak poznáme kvaltiu? - Lahůdkářské výrobky - tradice i trendy
Pracovní skupina pro mléko: Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky
Výroční zpráva ČTPP za rok 2017: Výroční zpráva 2017
Platforma pro reformulace:
Pracovní skupina Bezpečnost potravin:
Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:
299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf
Membránové procesy v potravinářství:
Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:
Pracovní skupina pro mléko:
Výroční zpráva ČTPP 2016:
Výbor pro zdravotní a sociální politiku:
Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju
Výroční zpráva ČTPP 2015:
Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:
Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje
Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě
Obiloviny v lidske vyzive 2016_w
Pracovní skupina Bezpečnost potravin
Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:
Prakticky pruvodce novymi pravidly pro oznacovani potravin
Jak pozname kvalitu, Cokolada, kakao a vyrobky z nich
Jak pozname kvalitu, Testoviny
Jak pozname kvalitu, Drubezi maso a drubezi masne vyrobky z nich
Výroční zpráva ČTPP za rok 2014 (česká verze):
Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel
Jak pozname kvalitu? Tuky a oleje
Jak pozname kvalitu Mleko a mlecne vyrobky
Publikace pracovní skupiny Ječmen
Výroční zpráva ČTPP za rok 2012
Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin
Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel
Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy
Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich
Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo
Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?
Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele
Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách
Výroční zpráva ČTPP za rok 2011
Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin
Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel
Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso
Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele
Publikace pracovní skupiny Mléko
Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost
Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani
Výroční zpráva ČTPP za rok 2010
Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel
Nanotechnologie v potravinarstvi
Značení GDA na obalech potravin
Výroční zpráva ČTPP za rok 2009
Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel
Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel
Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen
Implementační akční plán
Výroční zpráva PK ČR za rok 2008
Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost
Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi
Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani
Vize
Strategická výzkumná agenda
Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost
Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.