Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

30
říjen

RAFA 2024: workshop “Opportunities to collabo...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/988/rafa-2024-workshop-%E2%80% ... [číst dál]
30. říjen 2024
30
říjen

Horizon Implementation Day: Grant Management...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1046/horizon-implementation-da ... [číst dál]
30. říjen 2024
30
říjen

Výzva k předložení údajů a ad hoc schůzka k p...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzva-k-predlozeni-udaju-a-ad-hoc-schuzka-k-prirozenym-pozad ... [číst dál]
30. říjen 2024
29
říjen

Přehled výzev EIC 2025 byl zveřejněn 29.10.20...

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/2879/prehled-vyzev-eic-2025-byl-zverej ... [číst dál]
29. říjen 2024
29
říjen

Dnes proběhlo první jednání Rady vlády pro ve...

https://bezpecnostpotravin.cz/dnes-probehlo-prvni-jednani-rady-vlady-pro-verejne-zdravi/ ... [číst dál]
29. říjen 2024
29
říjen

Rajčata v kosmu: Průlom ve vesmírném zeměděls...

https://bezpecnostpotravin.cz/rajcata-v-kosmu-prulom-ve-vesmirnem-zemedelstvi/ Vydáno: 2 ... [číst dál]
29. říjen 2024
29
říjen

SVS rozšiřuje pásmo katarální horečky ovcí na...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-rozsiruje-pasmo-kataralni-horecky-ovci-na-celou-ceskou-r ... [číst dál]
29. říjen 2024
29
říjen

Seminár o zoonózach, alimentárnych nákazách a...

https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-o-zoonozach-alimentarnych-nakazach-a-nakazach-z-vody ... [číst dál]
29. říjen 2024
28
říjen

Dle hodnoticí studie přispívají MSCA k podpoř...

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/2878/dle-hodnotici-studie-prispivaji-m ... [číst dál]
28. říjen 2024
25
říjen

Hodnocení výživové politiky z hlediska veřejn...

https://bezpecnostpotravin.cz/hodnoceni-vyzivove-politiky-z-hlediska-verejneho-zdravi/ V ... [číst dál]
25. říjen 2024
25
říjen

EFSA identifikoval 12 druhů kůrovců a ambrózi...

https://bezpecnostpotravin.cz/efsa-identifikoval-12-druhu-kurovcu-a-ambroziovych-brouku-kt ... [číst dál]
25. říjen 2024
25
říjen

Čtvrtina kontrolovaných doplňků stravy určený...

https://bezpecnostpotravin.cz/ctvrtina-kontrolovanych-doplnku-stravy-urcenych-pro-kloubni- ... [číst dál]
25. říjen 2024
25
říjen

Workshop: Nové trvale udržitelné způsoby zpra...

https://bezpecnostpotravin.cz/workshop-nove-trvale-udrzitelne-zpusoby-zpracovani-a-vyuziti ... [číst dál]
25. říjen 2024
24
říjen

Informační den k MSCA Staff Exchanges 2024

https://www.tc.cz/cs/akce/660/informacni-den-k-msca-staff-exchanges... Kdy: 24.10.2 ... [číst dál]
24. říjen 2024
24
říjen

BIOTRIN vydává své první video: Objevte s nám...

https://bezpecnostpotravin.cz/biotrin-vydava-sve-prvni-video-objevte-s-nami-nove-techniky- ... [číst dál]
24. říjen 2024
24
říjen

Celozrnné cereální výrobky

https://bezpecnostpotravin.cz/celozrnne-cerealni-vyrobky/ Vydáno: 24. 10. 2024 Autor: S ... [číst dál]
24. říjen 2024
24
říjen

Rybářský den v sobotu 26.10. V NZM Ohrada

https://bezpecnostpotravin.cz/rybarsky-den-v-sobotu-26-10-v-nzm-ohrada/ Vydáno: 24. 10. ... [číst dál]
24. říjen 2024
24
říjen

Odborný kurz: Řízení alergenů při distribuci...

https://bezpecnostpotravin.cz/odborny-kurz-rizeni-alergenu-pri-distribuci-a-prodeji-nebale ... [číst dál]
24. říjen 2024
24
říjen

Hygienická služba i ČIŽP intenzivně monitoruj...

https://bezpecnostpotravin.cz/hygienicka-sluzba-i-cizp-intenzivne-monitoruji-situaci-v-reg ... [číst dál]
24. říjen 2024
23
říjen

Co dělat na pozemcích postižených záplavami?

https://bezpecnostpotravin.cz/co-delat-na-pozemcich-postizenych-zaplavami/ Vydáno: 23. 1 ... [číst dál]
23. říjen 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.