Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

24
říjen

Informační den k MSCA Staff Exchanges 2024

https://www.tc.cz/cs/akce/660/informacni-den-k-msca-staff-exchanges... Kdy: 24.10.2 ... [číst dál]
24. říjen 2024
24
říjen

BIOTRIN vydává své první video: Objevte s nám...

https://bezpecnostpotravin.cz/biotrin-vydava-sve-prvni-video-objevte-s-nami-nove-techniky- ... [číst dál]
24. říjen 2024
23
říjen

Co dělat na pozemcích postižených záplavami?

https://bezpecnostpotravin.cz/co-delat-na-pozemcich-postizenych-zaplavami/ Vydáno: 23. 1 ... [číst dál]
23. říjen 2024
23
říjen

Katarální horečka ovcí; aktuální informace k...

https://bezpecnostpotravin.cz/kataralni-horecka-ovci-aktualni-informace-k-9-9-2024/ Vydá ... [číst dál]
23. říjen 2024
23
říjen

Seminář „Výzkum a inovace v potravinářství: P...

https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-vyzkum-a-inovace-v-potravinarstvi-prilezitosti-pro-u ... [číst dál]
23. říjen 2024
23
říjen

Více než třetina hygieniky kontrolovaných jíd...

https://bezpecnostpotravin.cz/vice-nez-tretina-hygieniky-kontrolovanych-jidel-presahla-lim ... [číst dál]
23. říjen 2024
23
říjen

Ministr Hladík udělil novou Cenu ministra živ...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-hladik-udelil-novou-cenu-ministra-zivotniho-prostred ... [číst dál]
23. říjen 2024
22
říjen

Seminář o zoonózách, alimentárních nákazách a...

https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-o-zoonozach-alimentarnich-nakazach-a-nakazach-z-vody ... [číst dál]
22. říjen 2024
22
říjen

Kontroly ve školách a školských zařízeních za...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-ve-skolach-a-skolskych-zarizenich-za-prvni-pololeti ... [číst dál]
22. říjen 2024
22
říjen

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 22....

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
22. říjen 2024
22
říjen

Společná zemědělská politika po roce 2027: Če...

https://bezpecnostpotravin.cz/spolecna-zemedelska-politika-po-roce-2027-ceska-republika-pr ... [číst dál]
22. říjen 2024
21
říjen

Nanoživiny pro plodiny mohou snížit zátěž těž...

https://bezpecnostpotravin.cz/nanoziviny-pro-plodiny-mohou-snizit-zatez-tezkymi-kovy-a-zvy ... [číst dál]
21. říjen 2024
21
říjen

Hlášení v systému RASFF: 41. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-41-tyden-2024/ Vydáno: 21. 10. 202 ... [číst dál]
21. říjen 2024
21
říjen

Technologie CRISPR/Cas9 může zlepšit žádoucí...

https://bezpecnostpotravin.cz/technologie-crispr-cas9-muze-zlepsit-zadouci-vlastnosti-ryb- ... [číst dál]
21. říjen 2024
21
říjen

Dozor v restauracích, kavárnách, barech a nad...

https://bezpecnostpotravin.cz/dozor-v-restauracich-kavarnach-barech-a-nad-prodejem-psychom ... [číst dál]
21. říjen 2024
18
říjen

Praktické školení pro zemědělce a veterinární...

https://bezpecnostpotravin.cz/prakticke-skoleni-pro-zemedelce-a-veterinarni-lekare-v-cr-no ... [číst dál]
18. říjen 2024
18
říjen

Nové potravinářské předpisy EU – září 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-zari-2024/ Vydáno: 18. 10. ... [číst dál]
18. říjen 2024
18
říjen

Otevřena registrace do školení ITS FOOD 2025!

https://bezpecnostpotravin.cz/otevrena-registrace-do-skoleni-its-food-2025/ Vydáno: 18. ... [číst dál]
18. říjen 2024
18
říjen

Týrání kaprů v tržnici SAPA

https://bezpecnostpotravin.cz/tyrani-kapru-v-trznici-sapa/ Vydáno: 18. 10. 2024 Autor: ... [číst dál]
18. říjen 2024
17
říjen

Jak posílit evropský výzkum: Dvanáct doporuče...

https://www.tc.cz/cs/novinky/843/jak-posilit-evropsky-vyzkum-dvanact-doporuceni... Expe ... [číst dál]
17. říjen 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.