Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

25
září

Kulatý stůl k národní pozici FP10

https://www.tc.cz/cs/akce/643/kulaty-stul-k-narodni-pozici-fp10 Kdy: 25.09.2024 ... [číst dál]
25. září 2024
23
září

Stali jsme se členem Svazu průmyslu a dopravy...

https://www.tc.cz/cs/novinky/826/stali-jsme-se-clenem-svazu-prumyslu... Představenstvo ... [číst dál]
23. září 2024
23
září

Pozvánka na veřejný seminář: Světový den výži...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-verejny-seminar-svetovy-den-vyzivy-2024/ Vydán ... [číst dál]
23. září 2024
23
září

Zacházení s potravinami v domácnostech po záp...

https://bezpecnostpotravin.cz/zachazeni-s-potravinami-v-domacnostech-po-zaplavach/ Vydán ... [číst dál]
23. září 2024
23
září

SVS rozšiřuje pásmo okolo ohnisek katarální h...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-rozsiruje-pasmo-okolo-ohnisek-kataralni-horecky-ovci-a-s ... [číst dál]
23. září 2024
23
září

Záznam webináře „Návykové látky obecně“ se za...

https://bezpecnostpotravin.cz/zaznam-webinare-navykove-latky-obecne-se-zamerenim-na-vekovo ... [číst dál]
23. září 2024
20
září

Podkladová zpráva pro Evropskou komisi na pod...

https://www.tc.cz/cs/novinky/828/podkladova-zprava-pro-evropskou-komisi-na... Evropská ... [číst dál]
20. září 2024
20
září

Steak z tuňáka obsahoval zvýšené množství his...

https://bezpecnostpotravin.cz/steak-z-tunaka-obsahoval-zvysene-mnozstvi-histaminu/ Vydán ... [číst dál]
20. září 2024
19
září

Financování ve výzvě EENergy získalo 18 český...

https://www.tc.cz/cs/novinky/827/financovani-ve-vyzve-eenergy-ziskalo-18... V evropském ... [číst dál]
19. září 2024
19
září

Hlášení v systému RASFF: 37. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-37-tyden-2024/ Vydáno: 19. 9. 2024 ... [číst dál]
19. září 2024
19
září

Výjimka pro použití repelentů v ekologickém z...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyjimka-pro-pouziti-repelentu-v-ekologickem-zemedelstvi-za-u ... [číst dál]
19. září 2024
19
září

Životy jsme ochránili, nyní je třeba ochránit...

https://bezpecnostpotravin.cz/zivoty-jsme-ochranili-nyni-je-treba-ochranit-zdravi-minister ... [číst dál]
19. září 2024
18
září

Aktuální odhad sklizně jádrovin potvrdil masi...

https://bezpecnostpotravin.cz/aktualni-odhad-sklizne-jadrovin-potvrdil-masivni-poskozeni-u ... [číst dál]
18. září 2024
18
září

Odborný seminář „Hmyz v zemědělské krajině“

https://bezpecnostpotravin.cz/odborny-seminar-hmyz-v-zemedelske-krajine/ Vydáno: 18. 9. ... [číst dál]
18. září 2024
18
září

Návrh na zavedení kamer na jatkách prochází l...

https://bezpecnostpotravin.cz/navrh-na-zavedeni-kamer-na-jatkach-prochazi-legislativnim-pr ... [číst dál]
18. září 2024
18
září

Katarální horečka ovcí; aktuální informace k...

https://bezpecnostpotravin.cz/kataralni-horecka-ovci-aktualni-informace-k-9-9-2024/ Vydá ... [číst dál]
18. září 2024
17
září

Potravinové banky: Pomoc při povodních – Potř...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinove-banky-pomoc-pri-povodnich-potrebujeme-vasi-podpo ... [číst dál]
17. září 2024
16
září

Výrobci potravin mají připravené potraviny a...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyrobci-potravin-maji-pripravene-potraviny-a-balene-vody-do- ... [číst dál]
16. září 2024
16
září

Doporučení Potravinářské inspekce k zacházení...

https://bezpecnostpotravin.cz/doporuceni-potravinarske-inspekce-k-zachazeni-s-potravinami- ... [číst dál]
16. září 2024
16
září

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 13....

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
16. září 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.