Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

13
leden

Opravení domestikační mutace pomohlo k časněj...

https://bezpecnostpotravin.cz/opraveni-domestikacni-mutace-pomohlo-k-casnejsi-urode-rajcet ... [číst dál]
13. leden 2025
13
leden

TZ SOCR ČR a SPaC: Pečivo je a bude základní...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-socr-cr-a-spac-pecivo-je-a-bude-zakladni-potravinou-pro-v ... [číst dál]
13. leden 2025
13
leden

EU schválila čtyři geneticky modifikované plo...

https://bezpecnostpotravin.cz/eu-schvalila-ctyri-geneticky-modifikovane-plodiny-pro-dovoz/ ... [číst dál]
13. leden 2025
13
leden

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
13. leden 2025
13
leden

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
13. leden 2025
10
leden

V Německu byl potvrzen případ slintavky a kul...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-nemecku-byl-potvrzen-pripad-slintavky-a-kulhavky-u-skotu/ ... [číst dál]
10. leden 2025
10
leden

Varování před konzumací potraviny měkký zrají...

https://bezpecnostpotravin.cz/varovani-pred-konzumaci-potraviny-mekky-zrajici-syr-groser-s ... [číst dál]
10. leden 2025
10
leden

Listerióza – základní informace o onemocnění

https://bezpecnostpotravin.cz/listerioza-zakladni-informace-o-onemocneni/ Vydáno: 10. 1 ... [číst dál]
10. leden 2025
10
leden

Zhodnocení čtvrtého roku systému kvality Q CZ...

https://bezpecnostpotravin.cz/zhodnoceni-ctvrteho-roku-systemu-kvality-q-cz-pro-konzumni-b ... [číst dál]
10. leden 2025
10
leden

Ministerstvo zemědělství otevírá výzvu pro do...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministerstvo-zemedelstvi-otevira-vyzvu-pro-dotace-na-moderni ... [číst dál]
10. leden 2025
9
leden

Generace Z se učí omezovat plýtvání potravina...

https://bezpecnostpotravin.cz/generace-z-se-uci-omezovat-plytvani-potravinami-vyzkumnici-p ... [číst dál]
9. leden 2025
9
leden

Nová legislativa posiluje postavení rodinných...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-legislativa-posiluje-postaveni-rodinnych-farem/ Vydán ... [číst dál]
9. leden 2025
9
leden

Webinář EFSA k aktualizovanému návrhu stanovi...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-efsa-k-aktualizovanemu-navrhu-stanoviska-ke-zdravotn ... [číst dál]
9. leden 2025
8
leden

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 8. 1...

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
8. leden 2025
8
leden

Plán na bezpečné používání pesticidů v příští...

https://bezpecnostpotravin.cz/plan-na-bezpecne-pouzivani-pesticidu-v-pristich-peti-letech- ... [číst dál]
8. leden 2025
8
leden

Změna státního dozoru v oblasti společného st...

https://bezpecnostpotravin.cz/zmena-statniho-dozoru-v-oblasti-spolecneho-stravovani-od-1-1 ... [číst dál]
8. leden 2025
8
leden

Sedmé zasedání Fóra zúčastněných stran úřadu...

https://bezpecnostpotravin.cz/sedme-zasedani-fora-zucastnenych-stran-uradu-efsa-inovace-v- ... [číst dál]
8. leden 2025
8
leden

Řešením problému s mikroplasty by mohl být fi...

https://bezpecnostpotravin.cz/resenim-problemu-s-mikroplasty-by-mohl-byt-filtr-ze-sepiove- ... [číst dál]
8. leden 2025
8
leden

Hlášení v systému RASFF: 52. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-52-tyden-2024/ Vydáno: 8. 1. 2025 ... [číst dál]
8. leden 2025
7
leden

TZ: Hledají se nejlepší udržitelné projekty –...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-hledaji-se-nejlepsi-udrzitelne-projekty-nominace-na-ocene ... [číst dál]
7. leden 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.