Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

29
listopad

Národní bioekonomický kongres

https://www.tc.cz/cs/akce/674/narodni-bioekonomicky-kongres Národní bioekonomický kongre ... [číst dál]
29. listopad 2024
28
listopad

Záznam webináře „Proč rostlinná strava? Příno...

https://bezpecnostpotravin.cz/zaznam-webinare-proc-rostlinna-strava-prinosy-pro-telo-i-pla ... [číst dál]
28. listopad 2024
28
listopad

Výzva programu EU-FORA pro ročník 2025-26 je...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzva-programu-eu-fora-pro-rocnik-2025-26-je-nyni-otevrena/ ... [číst dál]
28. listopad 2024
28
listopad

Novela zákona o ekologické újmě zlepší preven...

https://bezpecnostpotravin.cz/novela-zakona-o-ekologicke-ujme-zlepsi-prevenci-i-postih-vel ... [číst dál]
28. listopad 2024
27
listopad

Sladká hrozba aneb 7 mýtů o cukru

https://bezpecnostpotravin.cz/sladka-hrozba-aneb-7-mytu-o-cukru/ Vydáno: 27. 11. 2024 A ... [číst dál]
27. listopad 2024
27
listopad

FSAI: Preventivní doporučení ohledně konzumac...

https://bezpecnostpotravin.cz/fsai-preventivni-doporuceni-ohledne-konzumace-tepelne-neupra ... [číst dál]
27. listopad 2024
27
listopad

Studie brněnských vědců varuje před riziky vy...

https://bezpecnostpotravin.cz/studie-brnenskych-vedcu-varuje-pred-riziky-vyuzivani-kovu-v- ... [číst dál]
27. listopad 2024
27
listopad

Projekt Od vidlí až po vidličku…a ještě dál!...

https://bezpecnostpotravin.cz/projekt-od-vidli-az-po-vidlickua-jeste-dal-miri-do-zakladnic ... [číst dál]
27. listopad 2024
27
listopad

Nová výzva pro výzkumné projekty v rámci proj...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-vyzva-pro-vyzkumne-projekty-v-ramci-projektu-agroserv/ ... [číst dál]
27. listopad 2024
27
listopad

Webinář: Výzvy Evropské rady pro inovace 2025

https://www.tc.cz/cs/akce/670/webinar-vyzvy-evropske-rady-pro-inovace... Webinář: Výzvy ... [číst dál]
27. listopad 2024
26
listopad

Katarální horečka ovcí; aktuální informace k...

https://bezpecnostpotravin.cz/kataralni-horecka-ovci-aktualni-informace-k-9-9-2024/ Vydá ... [číst dál]
26. listopad 2024
26
listopad

FAO/WHO GIFT: Nástroj pro globální údaje o in...

https://bezpecnostpotravin.cz/fao-who-gift-nastroj-pro-globalni-udaje-o-individualni-spotr ... [číst dál]
26. listopad 2024
26
listopad

Na distribuci pesticidů v krajině má vliv jak...

https://bezpecnostpotravin.cz/na-distribuci-pesticidu-v-krajine-ma-vliv-jak-hospodareni-ta ... [číst dál]
26. listopad 2024
26
listopad

Školení v kognitivně behaviorální terapii obe...

https://bezpecnostpotravin.cz/skoleni-v-kognitivne-behavioralni-terapii-obezity-stob-2025/ ... [číst dál]
26. listopad 2024
26
listopad

Rostliny ošetřuje obohacenou vodou. Za ekolog...

https://bezpecnostpotravin.cz/rostliny-osetruje-obohacenou-vodou-za-ekologicky-inovativni- ... [číst dál]
26. listopad 2024
26
listopad

Prezentace z workshopu v oblasti potravin: Op...

https://www.tc.cz/cs/novinky/850/prezentace-z-workshopu-v-oblasti-potravin... Prezentace ... [číst dál]
26. listopad 2024
26
listopad

Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a ana...

https://www.tc.cz/cs/akce/668/vyzkum%2C-vyvoj-a-inovace-ve-statistikach... Výzkum, vývoj ... [číst dál]
26. listopad 2024
26
listopad

Setkání vedoucích projektových oddělení HE, N...

https://www.tc.cz/cs/akce/665/setkani-vedoucich-projektovych-oddeleni-he%2C-ncp... Setká ... [číst dál]
26. listopad 2024
25
listopad

Tisková zpráva VÚRV, v.v.i., Současnost a bud...

https://bezpecnostpotravin.cz/tiskova-zprava-vurv-v-v-i-soucasnost-a-budoucnost-gmo-a-ngt- ... [číst dál]
25. listopad 2024
25
listopad

Změny týkající se rostlinolékařských pasů

https://bezpecnostpotravin.cz/zmeny-tykajici-se-rostlinolekarskych-pasu/ Vydáno: 25. 11. ... [číst dál]
25. listopad 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.