Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

7
listopad

34. setkání Pracovní skupiny TC Praha FINPRA

https://www.tc.cz/cs/akce/663/34.-setkani-pracovni-skupiny-tc-praha... 34. setkání Praco ... [číst dál]
7. listopad 2024
6
listopad

Proběhla Celostátní odborná konference „Sladk...

https://bezpecnostpotravin.cz/probehla-celostatni-odborna-konference-sladka-oslava-aneb-30 ... [číst dál]
6. listopad 2024
5
listopad

Aktualizovaná verze vyhledávače referenčních...

https://bezpecnostpotravin.cz/aktualizovana-verze-vyhledavace-referencnich-hodnot-pro-prij ... [číst dál]
5. listopad 2024
5
listopad

Webinář „Proč rostlinná strava? Přínosy pro t...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-proc-rostlinna-strava-prinosy-pro-telo-i-planetu/ ... [číst dál]
5. listopad 2024
5
listopad

Katarální horečka ovcí; aktuální informace k...

https://bezpecnostpotravin.cz/kataralni-horecka-ovci-aktualni-informace-k-9-9-2024/ Vydá ... [číst dál]
5. listopad 2024
5
listopad

PŘIPOMENUTÍ: Praktické školení pro zemědělce...

https://bezpecnostpotravin.cz/prakticke-skoleni-pro-zemedelce-a-veterinarni-lekare-v-cr-no ... [číst dál]
5. listopad 2024
5
listopad

Odborný kurz: Praktické využití AI v potravin...

https://bezpecnostpotravin.cz/odborny-kurz-prakticke-vyuziti-ai-v-potravinarstvi/ Vydáno ... [číst dál]
5. listopad 2024
5
listopad

Horizon Implementation Day: Grant Management...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1046/horizon-implementation-da ... [číst dál]
5. listopad 2024
5
listopad

Free From Food and Specialty Food Europe 2024

https://www.tc.cz/cs/akce/658/free-from-food-and-specialty-food... Food and Specialty F ... [číst dál]
5. listopad 2024
5
listopad

RAFA 2024 - workshop “Opportunities to collab...

    RAFA 2024 - workshop “Opportunities to collaborate in a European resear ... [číst dál]
5. listopad 2024
4
listopad

Policejní střelci budou ode dneška na Jablone...

https://bezpecnostpotravin.cz/policejni-strelci-budou-ode-dneska-na-jablonecku-a-liberecku ... [číst dál]
4. listopad 2024
4
listopad

Pozvánka na konferenci „Potravinářství na ces...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-konferenci-potravinarstvi-na-ceste-k-udrzitelnos ... [číst dál]
4. listopad 2024
4
listopad

Za drahé máslo může hlavně nedostatek mléčnéh...

https://bezpecnostpotravin.cz/za-drahe-maslo-muze-hlavne-nedostatek-mlecneho-tuku-a-navyso ... [číst dál]
4. listopad 2024
4
listopad

Editace genomu jako nástroj pro zvýšení odoln...

https://bezpecnostpotravin.cz/editace-genomu-jako-nastroj-pro-zvyseni-odolnosti-zvirat-pro ... [číst dál]
4. listopad 2024
4
listopad

dTest: Test porcovaného zeleného čaje 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-porcovaneho-zeleneho-caje-2024/ Vydáno: 4. 11. ... [číst dál]
4. listopad 2024
1
listopad

Nanotechnologie – Partneři EFSA podporují pou...

https://bezpecnostpotravin.cz/nanotechnologie-partneri-efsa-podporuji-pouzivani-novych-met ... [číst dál]
1. listopad 2024
1
listopad

Hlášení v systému RASFF: 42. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-42-tyden-2024/ Vydáno: 1. 11. 2024 ... [číst dál]
1. listopad 2024
1
listopad

1. listopadu startuje kampaň „Nikotin víc ber...

https://bezpecnostpotravin.cz/1-listopadu-startuje-kampan-nikotin-vic-bere-nez-dava/ Vyd ... [číst dál]
1. listopad 2024
31
říjen

Konference Dětská výživa a obezita 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-detska-vyziva-a-obezita-2024/ Vydáno: 31. 10. 2 ... [číst dál]
31. říjen 2024
31
říjen

Nová položka v NBT knihovně – Pšenice s vyšší...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-polozka-v-nbt-knihovne-psenice-s-vyssim-vynosem-zrna/ ... [číst dál]
31. říjen 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.