Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlávkový salát jako alternativa léků pro diabetiky
02.04.2020

SVS: Kontaminace potravních řetězců cizorodými látkami situace v roce 2019 – Informační bulletin č. 1/2020
02.04.2020

Jak posilovat imunitu výživou a co jíst v době koronaviru a karantény
02.04.2020

Jsou kuřáci a uživatelé tabáku vystavení vyššímu riziku infekce COVID-19?
02.04.2020

Ctpp >

Snídaně s novináři


TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
docTZ Reformulace 19.9.2019 FINAL.docx 629 kBstahni
docTisková zprava 11.6.2019.docx 591 kBstahni
docTisková zprav 9.4.2019_JP_DG.docx 589 kBstahni
pdfTisková zpráva cechovní normy-12.3.2019.pdf 474 kBstahni
pdfTisková zpráva PK ČR_SOCR_5_3_19.pdf 341 kBstahni
pdfHBSC_tiskovka_energy_drinky_čeští školáci pijí méně limonád_Final_Kalman.pdf 374 kBstahni
TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
12.2.2019 pozvánka.pdf 348 kBstahni
Pozvánka_TK_PK ČR SOCR_ a ČTPP 5_3_2019.doc 184 kBstahni
12.3.2019 pozvánka.docx 585 kBstahni
Pozvanka TK 09. 04. 2019_1 (2).pdf 348 kBstahni
11.6.2019 pozvánka.docx 589 kBstahni
19.9.2019 pozvánka.docx 585 kBstahni
TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
rozpis_snídaně_2019.docx 281 kBstahni