Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Káva a hodnocení její kvality
20.01.2020

Bruselské okénko
13.01.2020

Reakce spotřebitelů v USA na označování produktů jako GMO
10.01.2020

Poznamenejte si do diáře: 9. letní akademie BfR pro hodnocení a komunikaci rizik
08.01.2020

Ctpp >

Redakční rada CZ Test


TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
0119-CZT-K4-str-19-22.pdf 697 kBstahni
0219-CZT-K2-str-18-22.pdf 951 kBstahni
0319-CZT-K3-str-17-21.pdf 932 kBstahni
0419-CZT-K2-str-16-19.pdf 860 kBstahni
0519-CZT-K2-str-15-19.pdf 1 MBstahni
TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
článek_šunky leden.pdf 712 kBstahni
článek_Eidamy únor, březen.pdf 673 kBstahni
Rostlinné nápoje, mléko - duben (2).pdf 909 kBstahni
Test rostlinné nápoje škola - duben.pdf 439 kBstahni
Test chléb - květen.pdf 1010 kBstahni
Test růžová vína - červenec.pdf 1 MBstahni
Test špekáčky - srpen.pdf 1 MBstahni
článek_bezlepek_final - říjen.docx 25 kBstahni
Bezlepkový chléb - říjen.pdf 433 kBstahni
Test rostlinné nápoje září.pdf 439 kBstahni
Test sýry listopad.pdf 2 MBstahni