Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Školení BTSF v roce 2019
07.12.2018

Omezování plastů ve stravovacích službách z pohledu hygienika-odpovědi na časté dotazy veřejnosti
07.12.2018

E-learningové kurzy BTSF pro rok 2018 - vánoční období
07.12.2018

Prodejci vánočních kaprů mají nejvyšší čas nahlásit své stánky SVS
07.12.2018

Ctpp >

Redakční rada CZ Test


TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
článek_šunky leden.pdf 712 kBstahni
článek_Eidamy únor, březen.pdf 673 kBstahni
Rostlinné nápoje, mléko - duben (2).pdf 909 kBstahni
Test rostlinné nápoje škola - duben.pdf 439 kBstahni
Test chléb - květen.pdf 1010 kBstahni
Test růžová vína - červenec.pdf 1 MBstahni
Test špekáčky - srpen.pdf 1 MBstahni
článek_bezlepek_final - říjen.docx 25 kBstahni
Bezlepkový chléb - říjen.pdf 433 kBstahni
Test rostlinné nápoje září.pdf 439 kBstahni
Test sýry listopad.pdf 2 MBstahni