Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Selské slavnosti letos představí „příběh jídla“
17.06.2019

Ovoce a zelenina s rodokmenem znamená produkční historii od semínka až po potravinu a zahrnuje i použití pesticidů.
17.06.2019

Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika
17.06.2019

Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika
17.06.2019

Ctpp >

Redakční rada CZ Test


TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
0119-CZT-K4-str-19-22.pdf 697 kBstahni
0219-CZT-K2-str-18-22.pdf 951 kBstahni
0319-CZT-K3-str-17-21.pdf 932 kBstahni
0419-CZT-K2-str-16-19.pdf 860 kBstahni
0519-CZT-K2-str-15-19.pdf 1 MBstahni
TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
článek_šunky leden.pdf 712 kBstahni
článek_Eidamy únor, březen.pdf 673 kBstahni
Rostlinné nápoje, mléko - duben (2).pdf 909 kBstahni
Test rostlinné nápoje škola - duben.pdf 439 kBstahni
Test chléb - květen.pdf 1010 kBstahni
Test růžová vína - červenec.pdf 1 MBstahni
Test špekáčky - srpen.pdf 1 MBstahni
článek_bezlepek_final - říjen.docx 25 kBstahni
Bezlepkový chléb - říjen.pdf 433 kBstahni
Test rostlinné nápoje září.pdf 439 kBstahni
Test sýry listopad.pdf 2 MBstahni