Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

V Evropě se na rozdíl od ČR zvedá nálada firem. České malé a střední podniky jsou na tom ale stále lépe než ve zbytku Evropy
23.10.2019

SVS představila svou aktuální činnost na Lenfeldových a Höklových dnech
23.10.2019

Hygienici na kontrole Břevnovského posvícení
23.10.2019

Ctpp >

FABbiogas


FABBIOGAS

 

NÁZEV PROJEKTU:                 Biogas production in the food and beverage industry

 

AKRONYM:                                FABbiogas

 

DÉLKA TRVÁNÍ PROJEKTU:   30 měsíců

 

CÍL PROJEKTU:                        Projekt si klade za cíl pomoci potravinařskym podnikům s nakládáním s odpadem a jeho likvidaci, při zvýšení ochrany životního prostředí a snížení výrobních nákladů.

 

KOORDINÁTOR PROJEKTU:   University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna, Department for Agrobiotechnology

 

Národní zpráva k projektu za ČR

FaB Narodni zprava CR_cz.pdf

 

Faktický leták o projektu

FAB letak, CZ.pdf