Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlávkový salát jako alternativa léků pro diabetiky
02.04.2020

SVS: Kontaminace potravních řetězců cizorodými látkami situace v roce 2019 – Informační bulletin č. 1/2020
02.04.2020

Jak posilovat imunitu výživou a co jíst v době koronaviru a karantény
02.04.2020

Jsou kuřáci a uživatelé tabáku vystavení vyššímu riziku infekce COVID-19?
02.04.2020

Ctpp > Projekty >

Kontakty


KONTAKTY

 

Zahraniční projekty:

 

Odpovědná osoba:      Bc. Kristina Tomanová

Telefon:                       +420 296 411 193

E-mail:                         tomanova@foodnet.cz

 

 

Tuzemské projekty:

 

Odpovědná osoba:     Ing. Dana Gabrovská Ph.D.

Telefon:                       +420 296 411 192

E-mail:                         gabrovska@foodnet.cz