Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlávkový salát jako alternativa léků pro diabetiky
02.04.2020

SVS: Kontaminace potravních řetězců cizorodými látkami situace v roce 2019 – Informační bulletin č. 1/2020
02.04.2020

Jak posilovat imunitu výživou a co jíst v době koronaviru a karantény
02.04.2020

Jsou kuřáci a uživatelé tabáku vystavení vyššímu riziku infekce COVID-19?
02.04.2020

Ctpp >


Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
Datum: 26.03.2020
Společnost pro výživu

Společnost pro výživu ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze a Českou mikrobiomovou společností ČLS JEP pod záštitou ministra zemědělství Miroslava Tomana a České technologické platformy pro potraviny pořádají konferenci

Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?

Datum: 26.3.2020 (registrace 8:00-8:30)

Místo: konferenční sál SVS ČR, Slezská 100/7, Praha 2

 

Pozvánka