Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Úřad EFSA obdržel cenu evropského ombudsmana
12.07.2019

Hlášení v systému RASFF: 26. týden 2019
12.07.2019

Nové potravinářské předpisy EU – květen 2019
12.07.2019

Vyjádřete se k budoucím cílům inovací a výzkumu podporovaného EU!
12.07.2019

Ctpp >


Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika
Datum: 17.06.2019
KM EFSA
Vydáno: 13.6.2019
 
Autor: KM EFSA
Konference se uskuteční v portugalském městě Aveiro ve dnech 26. – 27. září 2019.

Odbor potravin a výživy portugalského Národního ústavu zdraví (INSA) pořádá ve spolupráci s Centrem pro námořní a ekologické studie (CESAM) již 3. Mezinárodní konferenci na téma kontaminantů v potravinách, tentokrát s podtitulem Výzvy v hodnocení rizika.

Konference se uskuteční v portugalském městě Aveiro ve dnech 26. – 27. září 2019.  

Multidisciplinární kongres nabídne fórum mezinárodně uznávaných i mladých vědců a umožní vzájemnou výměnu odborných znalostí k tématu kontaminantů v potravinách a lidského zdraví.

Kongres bude zahrnovat přednášky světově známých odborníků, navíc doplněné rámcovými a posterovými prezentacemi.  

Organizační výbor uvítá zaslání abstraktů jednotlivých přispěvovatelů na téma kontaminantů v potravinách a lidského zdraví; termín pro zaslání abstraktů je 16. června 2019.

Účastníci konference jsou srdečně zváni přispět rovněž plným rukopisem do speciálního vydání s názvem “Food Safety & Risk Assessment” časopisu Food Research International.  

Další podrobné informace (včetně termínů pro přihlášení a registračních poplatků) naleznete na oficiálním letáku uvedené akce:

Webové stránky věnované konferenci naleznete na adrese https://icfc2019portugal.com/  

Jakékoliv dotazy k účasti na konferenci je možné zaslat na e-mailovou adresu info@icfc2019portugal.com