Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

11
září

Technologie editace fágů může přinést alterna...

https://bezpecnostpotravin.cz/technologie-editace-fagu-muze-prinest-alternativni-lecbu-rez ... [číst dál]
11. září 2024
11
září

Katarální horečka ovcí; aktuální informace k...

https://bezpecnostpotravin.cz/kataralni-horecka-ovci-aktualni-informace-k-9-9-2024/ Vydá ... [číst dál]
11. září 2024
11
září

SVS přijímá mimořádná veterinární opatření pr...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-prijima-mimoradna-veterinarni-opatreni-proti-sireni-kata ... [číst dál]
11. září 2024
10
září

Zpráva o činnosti systému RASFF v České repub...

https://bezpecnostpotravin.cz/zprava-o-cinnosti-systemu-rasff-v-ceske-republice-za-rok-202 ... [číst dál]
10. září 2024
10
září

Webinář „Návykové látky obecně“ se týká probl...

Vydáno: 10. 9. 2024 Autor: Informační centrum bezpečnosti potravin MZe Foto: Shutterstock ... [číst dál]
10. září 2024
9
září

Hlášení v systému RASFF: 35. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-35-tyden-2024/ Vydáno: 9. 9. 2024 ... [číst dál]
9. září 2024
9
září

Nevyhazujte účtenky do tříděného odpadu. Term...

https://bezpecnostpotravin.cz/nevyhazujte-uctenky-do-trideneho-odpadu-termopapir-obsahuje- ... [číst dál]
9. září 2024
9
září

Seminář „Dezinfekce, dezinsekce, deratizace –...

https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-dezinfekce-dezinsekce-deratizace-problemy-v-potravin ... [číst dál]
9. září 2024
9
září

Transgenní exprese Rubisco faktorů v kukuřici...

https://bezpecnostpotravin.cz/transgenni-exprese-rubisco-faktoru-v-kukurici-zvysuje-fotosy ... [číst dál]
9. září 2024
9
září

Druhé ohnisko katarální horečky ovcí na Sokol...

https://bezpecnostpotravin.cz/druhe-ohnisko-kataralni-horecky-ovci-na-sokolovsku/ Vydáno ... [číst dál]
9. září 2024
6
září

Test jahodových jogurtů 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/test-jahodovych-jogurtu-2024/ Vydáno: 6. 9. 2024 Autor: d ... [číst dál]
6. září 2024
6
září

Alkohol bez dokladů, cigarety bez tabákových...

https://bezpecnostpotravin.cz/alkohol-bez-dokladu-cigarety-bez-tabakovych-nalepek-neznacen ... [číst dál]
6. září 2024
6
září

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
6. září 2024
6
září

Do Česka se po patnácti letech vrátila katará...

https://bezpecnostpotravin.cz/do-ceska-se-po-patnacti-letech-vratila-kataralni-horecka-ovc ... [číst dál]
6. září 2024
5
září

Září je měsícem biopotravin už po dvacáté. Sp...

https://bezpecnostpotravin.cz/zari-je-mesicem-biopotravin-uz-po-dvacate-spotreba-biopotrav ... [číst dál]
5. září 2024
5
září

Minitest: Mikrobiální kontaminace nápojů 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/minitest-mikrobialni-kontaminace-napoju-2024/ Vydáno: 5. 9 ... [číst dál]
5. září 2024
5
září

Modrá zpráva: Na finanční podporu vodního hos...

https://bezpecnostpotravin.cz/modra-zprava-na-financni-podporu-vodniho-hospodarstvi-slo-lo ... [číst dál]
5. září 2024
4
září

Ovocnáři dostanou za letošní zmrzlou úrodu od...

  https://bezpecnostpotravin.cz/ovocnari-dostanou-za-letosni-zmrzlou-urodu-odskodn ... [číst dál]
4. září 2024
4
září

Plzeňští celníci evidují zvýšený převoz alkoh...

https://bezpecnostpotravin.cz/plzensti-celnici-eviduji-zvyseny-prevoz-alkoholickych-napoju ... [číst dál]
4. září 2024
4
září

Potravinářská inspekce zakázala produkty s ob...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zakazala-produkty-s-obsahem-halucinog ... [číst dál]
4. září 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.