Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

13
květen

Evropské informační dny klastru 4 k výzvám 20...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1154/evropske-informacni-dny-k ... [číst dál]
13. květen 2025
13
květen

Národní informační den k výzvám pro výzkumné...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1221/narodni-informacni-den-k- ... [číst dál]
13. květen 2025
12
květen

Posun otevření výzev Horizont Evropa pro rok...

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3333/posun-otevreni-vyzev-horizont-evr ... [číst dál]
12. květen 2025
12
květen

Výzva k vyjádření zájmu o poradenství EFSA pr...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzva-k-vyjadreni-zajmu-o-poradenstvi-efsa-pro-male-a-stredn ... [číst dál]
12. květen 2025
12
květen

Nově otevřené tendry EFSA: NAM a nanotechnolo...

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-otevrene-tendry-efsa-nam-a-nanotechnologie/ Vydáno: 1 ... [číst dál]
12. květen 2025
12
květen

Série Bezpečná výživa – Chuť a vůně potravin:...

https://bezpecnostpotravin.cz/serie-bezpecna-vyziva-chut-a-vune-potravin-od-vyzkumu-pres-l ... [číst dál]
12. květen 2025
9
květen

dTest: Test instantních dětských kaší 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-instantnich-detskych-kasi-2025/ Vydáno: 9. 5. 2 ... [číst dál]
9. květen 2025
9
květen

Invazní sršeň nemá přirozeného nepřítele. Pom...

https://bezpecnostpotravin.cz/invazni-srsen-nema-prirozeneho-nepritele-pomoci-musi-clovek/ ... [číst dál]
9. květen 2025
9
květen

Výskyt hraboše polního v dubnu 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-hrabose-polniho-v-dubnu-2025/ Vydáno: 9. 5. 2025 A ... [číst dál]
9. květen 2025
9
květen

SZPI: Přístup k označování lepší/vyšší jakost...

https://bezpecnostpotravin.cz/szpi-pristup-k-oznacovani-lepsi-vyssi-jakosti-produktu-ve-sm ... [číst dál]
9. květen 2025
9
květen

SVS: Slintavka a kulhavka; aktuální informace...

https://bezpecnostpotravin.cz/slintavka-a-kulhavka-aktualni-informace/ Vydáno: 9. 5. 202 ... [číst dál]
9. květen 2025
7
květen

Katarální horečka ovcí; aktuální informace k...

https://bezpecnostpotravin.cz/kataralni-horecka-ovci-aktualni-informace-k-9-9-2024/ Vydá ... [číst dál]
7. květen 2025
7
květen

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
7. květen 2025
7
květen

Světový den bez tabáku 2025: Buď #NicotineFre...

https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-den-bez-tabaku-2025-bud-nicotinefree/ Vydáno: 7. 5 ... [číst dál]
7. květen 2025
7
květen

Hlášení v systému RASFF: 18. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-18-tyden-2025/ Vydáno: 7. 5. 2025 ... [číst dál]
7. květen 2025
7
květen

Uložte si do kalendáře: Webinář u příležitost...

https://bezpecnostpotravin.cz/ulozte-si-do-kalendare-webinar-u-prilezitosti-svetoveho-dne- ... [číst dál]
7. květen 2025
6
květen

Vědci vyvinuli hedvábné mikrojehly k injekcím...

https://bezpecnostpotravin.cz/vedci-vyvinuli-hedvabne-mikrojehly-k-injekcim-pro-rostliny/ ... [číst dál]
6. květen 2025
6
květen

VII. ročník mezinárodního vědeckého kongresu...

https://bezpecnostpotravin.cz/vii-rocnik-mezinarodniho-vedeckeho-kongresu-zoonozy-alimenta ... [číst dál]
6. květen 2025
6
květen

Nová éra stravování: Na ministerstvu zdravotn...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-era-stravovani-na-ministerstvu-zdravotnictvi-se-sesli-s ... [číst dál]
6. květen 2025
6
květen

Mražené kuře z Polska obsahovalo salmonely

https://bezpecnostpotravin.cz/mrazene-kure-z-polska-obsahovalo-salmonely/ Vydáno: 6. 5. ... [číst dál]
6. květen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.