Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 09.03.2017    ÚKZÚZ 


 09.03.2017    MZe 


 09.03.2017    SVS  


 09.03.2017    ICBP MZe  


 09.03.2017    ÚKZÚZ 


 09.03.2017    SVS  


 09.03.2017    SZPI, SSHR  


 09.03.2017    SZIF  


 09.03.2017    SVS  


 09.03.2017    MZe 


 09.03.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 09.03.2017    SVS  


 09.03.2017    HS hlavního města Prahy  


 09.03.2017    MPO, odbor komunikace a marketingu  


 09.03.2017    MZe 


 09.03.2017    MZe 


 09.03.2017    Hotel Palcát, Tábor  


 09.03.2017    eAgri.cz 


 09.03.2017    eAgri.cz 


 09.03.2017    iDNES.cz  


 02.03.2017    Biotrin.cz 


 02.03.2017    Biotrin.cz 


 02.03.2017    SZÚ 


 02.03.2017    SZÚ 


 02.03.2017    SZPI 


 02.03.2017    MZe 


 02.03.2017    SZPI 


 02.03.2017    EFSA  


 02.03.2017    SVS  


 02.03.2017    SVS  


 02.03.2017    MZe 


 02.03.2017    MZe  


 02.03.2017    MZe 


 27.02.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 24.02.2017    SVS  


 24.02.2017    SVS  


 24.02.2017    Společnost pro výživu 


 24.02.2017    ÚZEI 


 24.02.2017    IKEM 


 21.02.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin