Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Káva a hodnocení její kvality
20.01.2020

Bruselské okénko
13.01.2020

Reakce spotřebitelů v USA na označování produktů jako GMO
10.01.2020

Poznamenejte si do diáře: 9. letní akademie BfR pro hodnocení a komunikaci rizik
08.01.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 06.03.2018    SVS  


 05.03.2018    SVS  


 05.03.2018    SZÚ 


 02.03.2018    MZe 


 27.02.2018    Biotrin 


 27.02.2018    HK ČR 


 27.02.2018    Ing. Ivana Lepešková  


 27.02.2018    Mgr. Dana Koubová  


 27.02.2018    MZe 


 27.02.2018    SZPI  


 27.02.2018    MZe 


 27.02.2018    Společnost pro výživu  


 27.02.2018    ČTK  


 27.02.2018    ČTK  


 27.02.2018    ČTK  


 23.02.2018    Mze 


 23.02.2018    Mgr. Dana Koubová  


 23.02.2018    KM EFSA  


 23.02.2018    SVS  


 23.02.2018    SZÚ 


 23.02.2018    Biotrin 


 23.02.2018    SZIF 


 23.02.2018    KM EFSA  


 23.02.2018    KM EFSA  


 23.02.2018    KM EFSA  


 23.02.2018    KM EFSA  


 23.02.2018    SZPI  


 23.02.2018    Potravinářská komora České republiky  


 23.02.2018    Ing. Ivana Lepešková  


 23.02.2018    MZE 


 23.02.2018    MZe 


 23.02.2018    Svět potravin  


 23.02.2018    ČTK  


 23.02.2018    ČTK  


 23.02.2018    ČTK  


 23.02.2018    ČTK  


 23.02.2018    ČTK  


 23.02.2018    Bridge2Food  


 23.02.2018     


 23.02.2018