Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 20.02.2019    SČS 


 19.02.2019    HK ČR 


 19.02.2019    Bezpečnost potravin 


 19.02.2019    Bezpečnost potravin 


 19.02.2019    SZPI 


 19.02.2019    SZÚ 


 18.02.2019    BIOTRIN 


 18.02.2019    Bezpečnost potravin 


 18.02.2019    Bezpečnost potravin 


 18.02.2019    MZe 


 18.02.2019    RVVI 


 18.02.2019    SČS 


 18.02.2019    SČS 


 16.02.2019    SZPI 


 15.02.2019    SZÚ 


 15.02.2019    SZÚ 


 15.02.2019    TAČR 


 14.02.2019    Bezpečnost potravin 


 14.02.2019    Bezpečnost potravin 


 14.02.2019    MZe 


 14.02.2019    RVVI 


 14.02.2019    Společnost pro výživu 


 14.02.2019    Společnost pro výživu 


 13.02.2019    HK ČR 


 13.02.2019    Bezpečnost potravin 


 13.02.2019    Bezpečnost potravin 


 13.02.2019    Společnost pro výživu 


 13.02.2019    Společnost pro výživu 


 13.02.2019    SZPI 


 12.02.2019    Bezpečnost potravin 


 12.02.2019    MZe 


 11.02.2019    BIOTRIN 


 11.02.2019    Bezpečnost potravin 


 11.02.2019    MZe 


 11.02.2019    SZPI 


 09.02.2019    Společnost pro výživu 


 08.02.2019    HK ČR 


 08.02.2019    Bezpečnost potravin 


 08.02.2019    Bezpečnost potravin 


 08.02.2019    Bezpečnost potravin