Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vláda dnes nastaví strategii vzdělávací politiky země do roku 2030. Zaměstnavatelům ale nebude umožněno se na koordinaci odborného vzdělávání podílet
20.10.2020

Zpráva k pilotní studii věnované měření soli v polévkách připravovaných ve školních jídelnách Zlínského kraje
20.10.2020

Kozí sýr prodávaný v Lidlu obsahoval listerie
20.10.2020

Státní zemědělský intervenční fond zahajuje tradiční spotřebitelskou soutěž, letos s názvem „Stříhejte kolem dokola!“
20.10.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 25.10.2016    SVS  


 24.10.2016    HK ČR  


 24.10.2016    HK ČR  


 24.10.2016    HK ČR  


 24.10.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 24.10.2016    SZÚ 


 24.10.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 24.10.2016    Mgr. Radoslav Pospíchal, SZPI 


 24.10.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 24.10.2016    BIOTRIN  


 24.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 24.10.2016    Forum zdravé výživy 


 24.10.2016    MZe ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 19.10.2016    International Centre for Parliamentary Studies 


 19.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 19.10.2016    Centre for European Policy Studies 


 17.10.2016    BirdLife International  


 17.10.2016    EU Academia  


 14.10.2016    Forum zdravé výživy 


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    SZIF