Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Hniloba včelího plodu se ze severu Čech do dalších regionů ČR nerozšířila
02.07.2020

Hlášení v systému RASFF: 25. týden 2020
02.07.2020

Komise v Královéhradeckém kraji navrhla ocenit devět lokálních výrobků značkou Regionální potravina
02.07.2020

Ctpp >

Compete


Seminář - Membránové procesy v mlékárenství
Datum: 14.10.2014
PK ČR

ČESKÁ MEMBRÁNOVÁ PLATFORMA a ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY vás zvou na seminář

Membránové procesy v mlékárenství

 

Termín konání: 11. listopadu 2014 od 9:00 hod.

 

Místo konání: Potravinářská komora, Areál Markland Klimacentrum, Počernická 96/272, 108 03 Praha 10 - Malešice

 

PROGRAM:

10:00 – 10:15 Úvod, přivítání účastníků

(Bc. Jan Šmíd, Česká membránová platforma,

Ing. Jan Drbohlav, Výzkumný ústav mlékárenský)

10:15 – 11:00 Membránové procesy v potravinářství a mlékárenství – úvod a teorie (doc. Ing. Jiří Cakl, CSc., Ing. Hana Jiránková, Dr., Univerzita Pardubice)

11:00 – 11:45 Membránové procesy v mlékárenství – aplikace

(Ing. Jiří Ečer, MemBrain s.r.o.)

11:45 – 12:00 Přestávka

12:00 – 12:45 Otázky využití vedlejších proudů membránových procesů v mlékárenství (Ing. Jan Drbohlav, Výzkumný ústav mlékárenský)

12:45 – 13:30 Praktické zkušenosti s odsolováním syrovátky

(Ing. Petr Tichovský, MoraviaLacto a.s.)

13:30 – 14:00 Diskuze a závěr semináře

 

Seminář je určen pro technology v mlékárnách a potravinářských provozech, výzkumné a akademické pracovníky, management firem, studenty a další zájemce o problematiku membránových procesů v potravinářství a mlékárenství.

Cena semináře: 700 Kč/os., členové CZEMP a ČTPP 500 Kč/os. Platba proběhne hotově na místě.

 

Přihlašujte se do 7.11.2014 přes on-line přihlášku na http://goo.gl/hPpcYw