Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Hantaviróza v ČR, riziková je zejména práce na poli a v lese
25.02.2020

Ministr Adam Vojtěch: Reklama nemá ukazovat alkohol jako součást běžného, šťastného života
25.02.2020

Ministr Toman po jednání s polským ministrem Ardanowskim: Probrali jsme priority SZP i zhoršující se situaci afrického moru prasat
24.02.2020

Ctpp >


Nová informační povinnost dovozců některých druhů potravin rostlinného původu
Datum: 03.10.2014
SZPI
Informaci mohou provozovatelé odeslat elektronicky ve formě tabulky „Nahlášení potravin-formulář“, která je společně s dalšími podrobnými informacemi k dispozici na webu SZPI. V nejbližší době SZPI na webu pro další zjednodušení a urychlení procesu nahlašování spustí i online formulář.

Zpracoval: Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí, tel.: +420 542 426 633