Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Modul 2: Příprava rozpočtu a vykazování nákladů v projektech Horizont Evropa
10.10.2022

Big Science Business Forum 2022
07.10.2022

Modul 1: Jak připravit výzkumný projekt pro Horizont Evropa
05.10.2022

Česko-polský workshop k Evropským partnerstvím - CET, DUT a Water4All
04.10.2022

Ctpp >


On-line ročník Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2021
Datum: 12.03.2021
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Vážená paní kolegyně, vážený pane kolego,

 

dovolujeme si Vás pozvat na letošní on-line ročník Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2021, který se bude konat ve dnech 24.-26. 5. 2021, tentokrát netradičně v distanční formě.

Blok zvaných přednášek bude zaměřen na téma „Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu“.

Další informace o organizaci a vědecké náplni symposia společně s Přihláškou k účasti a Přihláškou příspěvku naleznete na webové stránce www.czechfoodchem.cz.

Zájemce o účast prosíme o vyplnění a odeslání formuláře Přihlášky k účasti, a to nejpozději do 10. května 2021, a zájemce o aktivní účast také o vyplnění Přihlášky příspěvku nejpozději do 12. dubna 2021 („last-minute“ postery do 10. května 2021). 

V brzké době Vám budou zaslány informace o bloku zvaných přednášek a během dubna celý předběžný program.

 

Za organizační výbor symposia

 

Karel Cejpek