Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Program THÉTA: Oznámení termínu vyhlášení a předběžných parametrů 4. VS
05.11.2020

EnerDigit Call 2020: Informační webinář
05.11.2020

Africký mor prasat se v Německu šíří směrem k České republice
04.11.2020

Publikace "Příklady rostlin vyšlechtěných s pomocí nových technik šlechtění - CRISPR, TALEN"
04.11.2020

Ctpp >


Rezistentní škrob - charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví
Datum: 02.11.2020
Společnost pro výživu, z.s.

na lidské zdraví

Vydáno: 26.10.2020
 
Autor: Společnost pro výživu
Článek o rezistentním škrobu byl publikován v časopise Zpravodaj pro školní a dietní stravování 4/2020.



Článek "REZISTENTNÍ ŠKROB - charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví" od autorů z Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, Ústavu sacharidů a cereálií, byl publikován v časopise vydávaném Společností pro výživu "Zpravodaj pro školní a dietní stravování" 4/2020.

 

 

Zdroj: Společnost pro výživu


Foto: Shutterstock