Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vláda dnes nastaví strategii vzdělávací politiky země do roku 2030. Zaměstnavatelům ale nebude umožněno se na koordinaci odborného vzdělávání podílet
20.10.2020

Zpráva k pilotní studii věnované měření soli v polévkách připravovaných ve školních jídelnách Zlínského kraje
20.10.2020

Kozí sýr prodávaný v Lidlu obsahoval listerie
20.10.2020

Státní zemědělský intervenční fond zahajuje tradiční spotřebitelskou soutěž, letos s názvem „Stříhejte kolem dokola!“
20.10.2020

Ctpp >


Veřejná konzultace EFSA: Návrh vodítek pro autorizaci kouřových aromat
Datum: 09.10.2020
KM EFSA
Vydáno: 7.10.2020
 
Autor: KM EFSA
Termín pro zaslání komentářů je 16. listopadu 2020

Evropský úřad pro bezpečnost potravin zahájil veřejnou konzultaci k návrhu vodítek pro přípravu žádostí o autorizaci kouřových aromat. Tento dokument poskytuje žadatelům informaci o datech, která je třeba předložit s žádostí předloženou podle čl. 7, 11 a 12 nařízení (ES) 2065/2003.

Zainteresovaní jsou vyzváni k zaslání písemných komentářů do 16. listopadu 2020.

DOKUMENT: Scientific Guidance for the preparation of applications on smoke flavouring primary products

Všechny potřebné informace a on-line formulář pro zaslání připomínek naleznete na webu EFSA.

Zdroj: EFSA