Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

15
červenec

54. ročník konference o hygieně a technologii...

https://bezpecnostpotravin.cz/54-rocnik-konference-o-hygiene-a-technologii-potravin-liv-le ... [číst dál]
15. červenec 2025
15
červenec

Saharské bakterie podporují růst kořenů vinné...

https://bezpecnostpotravin.cz/saharske-bakterie-podporuji-rust-korenu-vinne-revy-az-o-polo ... [číst dál]
15. červenec 2025
15
červenec

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
15. červenec 2025
14
červenec

Ministr Výborný v Bruselu: Evropská komise mu...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-vyborny-v-bruselu-evropska-komise-musi-najit-cestu-j ... [číst dál]
14. červenec 2025
14
červenec

Zdravotní rizika z vnitřních vodovodů a povin...

https://bezpecnostpotravin.cz/zdravotni-rizika-z-vnitrnich-vodovodu-a-povinnosti-jejich-vl ... [číst dál]
14. červenec 2025
14
červenec

Hlášení v systému RASFF: 26. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-26-tyden-2025/ Vydáno: 14. 7. 2025 ... [číst dál]
14. červenec 2025
14
červenec

VK EFSA: Hodnocení možného narušení endokrinn...

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-efsa-hodnoceni-mozneho-naruseni-endokrinni-cinnosti-stitn ... [číst dál]
14. červenec 2025
14
červenec

Chronovýživa aneb jak souvisí čas s výživou

https://bezpecnostpotravin.cz/chronovyziva-aneb-jak-souvisi-cas-s-vyzivou/ Vydáno: 14. 7 ... [číst dál]
14. červenec 2025
11
červenec

Označování rostlinných imitací pod lupou: Pot...

https://bezpecnostpotravin.cz/oznacovani-rostlinnych-imitaci-pod-lupou-potravinarska-komor ... [číst dál]
11. červenec 2025
11
červenec

Práce v horku: Co musí zaměstnavatel zajistit...

https://bezpecnostpotravin.cz/prace-v-horku-co-musi-zamestnavatel-zajistit-a-kdy-mate-naro ... [číst dál]
11. červenec 2025
11
červenec

Neviditelní stopaři: Exotické ovoce jako hroz...

https://bezpecnostpotravin.cz/neviditelni-stopari-exoticke-ovoce-jako-hrozba-pro-ceske-zah ... [číst dál]
11. červenec 2025
10
červenec

Inspektoři ČOI zatím uskutečnili v rámci 59....

https://bezpecnostpotravin.cz/inspektori-coi-zatim-uskutecnili-v-ramci-59-rocniku-mff-karl ... [číst dál]
10. červenec 2025
10
červenec

Jak poznat dehydrataci a naopak nadměrné zavo...

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-poznat-dehydrataci-a-naopak-nadmerne-zavodneni-a-jak-jim ... [číst dál]
10. červenec 2025
10
červenec

Odebrání týraných zvířat na Nymbursku do náhr...

https://bezpecnostpotravin.cz/odebrani-tyranych-zvirat-na-nymbursku-do-nahradni-pece/ Vy ... [číst dál]
10. červenec 2025
10
červenec

Abnormální přežvykování u skotu nakaženého KH...

https://bezpecnostpotravin.cz/abnormalni-prezvykovani-u-skotu-nakazeneho-kho/ Vydáno: 10 ... [číst dál]
10. červenec 2025
9
červenec

Jedlé klíčky pod ochranou mléčných bakterií:...

https://bezpecnostpotravin.cz/jedle-klicky-pod-ochranou-mlecnych-bakterii-revolucni-metoda ... [číst dál]
9. červenec 2025
9
červenec

Hlášení v systému RASFF: 25. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-25-tyden-2025/ Vydáno: 9. 7. 2025 ... [číst dál]
9. červenec 2025
9
červenec

Pozvánka na konferenci Membránové procesy pro...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-konferenci-membranove-procesy-pro-udrzitelny-roz ... [číst dál]
9. červenec 2025
9
červenec

Mírné rozmrznutí nevadí, vedrem trpí hlavně c...

https://bezpecnostpotravin.cz/mirne-rozmrznuti-nevadi-vedrem-trpi-hlavne-chlazene-potravin ... [číst dál]
9. červenec 2025
9
červenec

Virová hepatitida A v Praze nadále sílí. Hygi...

https://bezpecnostpotravin.cz/virova-hepatitida-a-v-praze-nadale-sili-hygienici-doporucuji ... [číst dál]
9. červenec 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.