Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Odvádět odvody i za dobu, kdy zaměstnanec bude doma, nedává smysl. Česká mutace kurzarbeitu by také primárně neměla podporovat přechod zaměstnance k jinému zaměstnavateli
18.09.2020

Hospodářská komora vládě: Kurzarbeit podnikatelé vítají, sporné body by ale měla vláda přehodnotit
18.09.2020

Africký mor prasat je již ve třech ze čtyř zemí sousedících s ČR
18.09.2020

Ocenění Regionální potravina si převzalo sedm producentů z Pardubického kraje
18.09.2020

Ctpp >


Zpráva o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2019
Datum: 31.03.2020
SZPI
Vydáno: 27.3.2020
 
Autor: SZPI
Zpráva SZPI

Státní zemědělská a potravinářská inspekce vydala "Zprávu o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2019".

Obsah

1. Úvod
2. Přehled zjištěných výsledků v roce 2019

    2.1.      Dětská výživa
    2.2.      Ovoce, zelenina, houby, skořápkové plody
    2.3.      Brambory a výrobky z brambor
    2.4.      Obilniny a výrobky z obilnin
    2.5.      Pekařské výrobky
    2.6.      Nápoje
    2.7.      Masné a rybí výrobky
    2.8.      Koření, káva, čaj
    2.9.      Lihoviny
    2.10.    Víno
    2.11.    Oleje, olejnatá semena, luštěniny
    2.12.    Ochucovadla
    2.13.    Doplňky stravy
    2.14.    Med
    2.15.    Čokoláda, kakao
    2.16.    Biopotraviny

3. Závěr
4. Přílohy

 

Příloha

 

Zdroj: SZPI