Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Odvádět odvody i za dobu, kdy zaměstnanec bude doma, nedává smysl. Česká mutace kurzarbeitu by také primárně neměla podporovat přechod zaměstnance k jinému zaměstnavateli
18.09.2020

Hospodářská komora vládě: Kurzarbeit podnikatelé vítají, sporné body by ale měla vláda přehodnotit
18.09.2020

Africký mor prasat je již ve třech ze čtyř zemí sousedících s ČR
18.09.2020

Ocenění Regionální potravina si převzalo sedm producentů z Pardubického kraje
18.09.2020

Ctpp >


Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou
Datum: 00.00.0000
Společnost pro výživu, z.s.
Vydáno: 23.12.2019
 
Autor: Společnost pro výživu
Článek publikovaný v časopise Zpravodaj pro školní a dietní stravování 6/2019


Foto: Shutterstock

Článek "Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou" byl publikován v časopise vydávaném Společností pro výživu "Zpravodaj pro školní a dietní stravování" 6/2019.

Autoři článku: Doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D., prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna, prof. Ing. Miroslav Jůzl, CSc., Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně

 

 

Zdroj: Společnost pro výživu