Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

Setkání k projektu GoNano
22.10.2019

Tolerance rostlin vůči železu
18.10.2019

SVS podá trestní oznámení pro podezření na týrání zvířat na jatkách
18.10.2019

Ctpp >


Veřejná konzultace EFSA: rizika spojená s aflatoxiny v potravinách
Datum: 09.10.2019
KM EFSA
Vydáno: 4.10.2019
 
Autor: KM EFSA
Termín: 15. 11. 2019

Evropský úřad pro bezpečnost potravin  (EFSA) zahájil veřejnou konzultaci k návrhu vědeckého stanoviska týkajícího se zdravotních rizik spojených s přítomností aflatoxinů v potravinách.

Stanovisko najdete zde: https://www.efsa.europa.eu/en/consultations/call/public-consultation-draft-scientific-opinion-risks

Komentáře je možné EFSA zasílat prostřednictvím elektronického formuláře dostupného na výše uvedené internetové adrese do 15. 11. 2019.

Zdroj: EFSA