Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Molekulární „poplašný“ systém, který chrání rostliny před predátory
25.09.2020

Evoluční původ SARS-CoV-2 odhalen?
25.09.2020

Podnikatelé požadují od vlády plán, jaké kroky budou zaváděné při určitém množství denních přírůstků nemocných nebo hospitalizovaných s covid-19
25.09.2020

Do Turecka zítra zamíří česká podnikatelská delegace
25.09.2020

Ctpp >


Výživa a potraviny – 4/2019
Datum: 03.09.2019

     

Výživa a potraviny – 4/2019

časopis Výživa a potraviny – 3/2019

Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH

Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.

OBSAH

Václavková, E., Bělková, J.:
Kvalita masa přeštického černostrakatého prasete

Křivská, A., Lefnerová, D., Zvěřina, O.:
Sušené ovoce a jeho bezpečnost (část 2.)

Englmaierová, M.:
Kvalita masa pomalu rostoucích hybridů kuřat a pastevní výkrm

Grégrová, A., Čížková, H.:
Charakteristika octů na českém trhu


FROM THE CONTENTS

Václavková, E., Bělková, J.:
Meat quality of Prestice Black- Pied pig

Křivská, A., Lefnerová, D., Zvěřina, O.:
Dried fruits and their safety (part 2)

Englmaierová, M.:
The meat quality of slow-growing chicken hybrids and pasture fattening

Grégrová, A., Čížková, H.:
Characteristics of vinegar on the Czech market


Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 4/2019

Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 4/2019OBSAH

Nejen prázdninové zamyšlení

Ghee

Průřez švestkou

Vzpomínáme s paní Jitkou Tahadlovou

Vzdělávání pracovníků školních jídelen

Podávání sippingu v lůžkovém zdravotnickém zařízení

Obsah soli v přílohách: věrtel, kopec, hora – nebo špetka?

15th Thomas More International Days in Belgium

Správná praxe IV – Výdej pokrmů v ŠJ a mimo objekt výroby

Leonardo da Vinci a gastronomie? Příspěvek k 500. výročí úmrtí v roce 2019