Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vyšší omega-3 index je spojený s lepší kontrolou astmatu
18.02.2020

Zvýšení tolerance rýže vůči suchu
17.02.2020

Opravdu nakrmeni!?
17.02.2020

Moderní technologie jako nástroj k řešení krizí: používání NGS k potlačování alimentárních onemocnění v EU
17.02.2020

Ctpp >


24. konference Zdraví a životní prostředí, 1. a 2. 10. 2019
Datum: 03.09.2019
SZÚ
Vydáno: 30.8.2019
 
Autor: SZÚ
Konference se koná 1. a 2. října v Praze v budově SZÚ.

                                                   

Určeno pro: pracovníky ZÚ, KHS, státní správy a samosprávy, lékaře a pracovníky lékařských  a přírodovědeckých fakult
Místo konání: SZÚ Praha, Šrobárova 48, Praha 10
Termín: 1. - 2. října 2019
Počet účastníků: cca. 100

Odborný garant:. MUDr. Růžena Kubínová, Ústředí monitoringu zdravotního stavu obyvatelstva, SZÚ Praha
Vedoucí akce: MUDr. Růžena Kubínová, Ústředí monitoringu zdravotního stavu obyvatelstva, SZÚ Praha
Kontaktní osoba: sarka.tomkova@szu.cz, jaroslava.zednikova@szu.cz, tel.: 267082622

Hodnocení v systému celoživotního vzdělávání: udělování kreditů

Předběžný program Předběžný program

Přihláška Přihláška

 

Zdroj: SZÚ