Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vyšší omega-3 index je spojený s lepší kontrolou astmatu
18.02.2020

Zvýšení tolerance rýže vůči suchu
17.02.2020

Opravdu nakrmeni!?
17.02.2020

Moderní technologie jako nástroj k řešení krizí: používání NGS k potlačování alimentárních onemocnění v EU
17.02.2020

Ctpp >


Pátý ročník workshopu MEMPROPO 2019 pod názvem „Membránové procesy v potravinářském průmyslu a možnosti inovací“
Datum: 27.08.2019
CZEMP z.s.

 

Vážené dámy a pánové,

dne 17. října 2019 se v Potravinářské komoře ČR v Praze uskuteční pátý ročník workshopu MEMPROPO 2019 pod názvem „Membránové procesy v potravinářském průmyslu a možnosti inovací“.  Workshop pořádá Česká membránová platforma a Česká technologická platforma pro potraviny v rámci udržitelnosti projektu KUSmem , který byl realizován v letech 2015 až 2018 v programu Komplexní udržitelné systémy podporovaného Ministerstvem zemědělství.

 

Na workshopu vystoupí specialisté z oboru mlékárenství, cereálií, pivovarnictví a masného průmyslu. Témata přednášek jsou následující:

-          Využití membránových procesů v mlékárenství – přednášející Ing. Jan Drbohlav, CSc., VÚM Praha

-          Trendy výzkumu a vývoje cereálních výrobků – přednášející Ing. Marcela Sluková, Ph.D., VŠCHT Praha

-          Využití membránových technologií v pivovarství  - přednášející Prof. Pavel Dostálek, MSc., Ph.D., VŠCHT Praha

-          Inovace v masném průmyslu – přednášející Doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D., VŠCHT Praha

-          Membrány v masném průmyslu – přednášející Ing. Vladimír Pour, CSc. , VŠCHT Praha

 

Seminář začíná v 9 hodin v zasedací místnosti Potravinářské komory ČR, Počernická 96/272 v Praze 10- Malešicích. Kapacita sálu je 30 osob. Registrace je otevřena do vyčerpání kapacity.

 

Srdečně zdraví

 

Ing. Jan Bartoň, CSc.

CZEMP z.s.

Mánesova 1580

47002 Česká Lípa

Mobil: 00420725103963

www.czemp.cz

 

Informační leták