Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vyšší omega-3 index je spojený s lepší kontrolou astmatu
18.02.2020

Zvýšení tolerance rýže vůči suchu
17.02.2020

Opravdu nakrmeni!?
17.02.2020

Moderní technologie jako nástroj k řešení krizí: používání NGS k potlačování alimentárních onemocnění v EU
17.02.2020

Ctpp >


Svět biotechnologií - srpen 2015
Datum: 01.09.2015
Biotrin
  • Skryté genové technologie v potravinářství: přídatné látky a vitamíny
  • Ministerstvo zemědělství USA uveřejnilo zprávy GAIN (Global Agricultural Information Network)
  • Německo, významný spotřebitel produktů genetického inženýrství
  • Trendy ve schvalování biotechnologických plodin (1992-2014)
  • Meta-analýza dopadů geneticky modifikovaných (GM) plodin.

Tento aktuální Svět biotechnologií najdete zde: