Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Odvádět odvody i za dobu, kdy zaměstnanec bude doma, nedává smysl. Česká mutace kurzarbeitu by také primárně neměla podporovat přechod zaměstnance k jinému zaměstnavateli
18.09.2020

Hospodářská komora vládě: Kurzarbeit podnikatelé vítají, sporné body by ale měla vláda přehodnotit
18.09.2020

Africký mor prasat je již ve třech ze čtyř zemí sousedících s ČR
18.09.2020

Ocenění Regionální potravina si převzalo sedm producentů z Pardubického kraje
18.09.2020

Ctpp >


Příručka pro provozovatele potravinářských podniků k problematice obchodních norem pro potraviny rostlinného původu
Datum: 15.05.2019
MZe
Vydáno: 9.5.2019
 
Autor: Ministerstvo zemědělství
Příručku vydal Odbor Potravinářský Ministerstva zemědělství.

V pořadí již 5. příručka pro provozovatele potravinářských podniků, tentokrát na téma obchodních norem pro potraviny rostlinného původu.  

Příloha

 

Zdroj: Ministerstvo zemědělství  

Příručky pro provozovatele potravinářských podniků vydané Ministerstvem zemědělství: http://eagri.cz/public/web/mze/potraviny/publikace-a-dokumenty/prirucky-pro-provozovatele/