Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >


Výzva k účasti na tendrech pro vzdělávací program BTSF
Datum: 07.12.2018
Vydáno: 6.12.2018
Autor: Ing. Ivana Lepešková

 

tendry 2018, realizace 2019

 

Organisation and implementation of training activities on EU rules applicable to the authorisation and placing on the market of novel foods produced in non-EU countries under the "Better Training for Safer Food" initiative Deadline for application: 21 February 2019Identifier: Chafea/2018/BTSF/07

Published on: 17/11/2018

Call year: 2018

 
Organisation and implementation of training activities on Plant Health Controls under the "Better Training for Safer Food" initiative Deadline for application: 21 February 2019Identifier: Chafea/2018/BTSF/06

Published on: 17/11/2018

Call year: 2018
 
Organisation and implementation of training activities on principles and methods of risk assessment in the food chain under the "Better Training for Safer Food" initiative Deadline for application: 21 February 2019Identifier: Chafea/2018/BTSF/05

Published on: 17/11/2018

Call year: 2018