Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Školení BTSF v roce 2019
07.12.2018

Omezování plastů ve stravovacích službách z pohledu hygienika-odpovědi na časté dotazy veřejnosti
07.12.2018

E-learningové kurzy BTSF pro rok 2018 - vánoční období
07.12.2018

Prodejci vánočních kaprů mají nejvyšší čas nahlásit své stánky SVS
07.12.2018

Ctpp >


Výzva k účasti na tendrech pro vzdělávací program BTSF
Datum: 07.12.2018
Vydáno: 6.12.2018
Autor: Ing. Ivana Lepešková

 

tendry 2018, realizace 2019

 

Organisation and implementation of training activities on EU rules applicable to the authorisation and placing on the market of novel foods produced in non-EU countries under the "Better Training for Safer Food" initiative Deadline for application: 21 February 2019Identifier: Chafea/2018/BTSF/07

Published on: 17/11/2018

Call year: 2018

 
Organisation and implementation of training activities on Plant Health Controls under the "Better Training for Safer Food" initiative Deadline for application: 21 February 2019Identifier: Chafea/2018/BTSF/06

Published on: 17/11/2018

Call year: 2018
 
Organisation and implementation of training activities on principles and methods of risk assessment in the food chain under the "Better Training for Safer Food" initiative Deadline for application: 21 February 2019Identifier: Chafea/2018/BTSF/05

Published on: 17/11/2018

Call year: 2018