Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Hniloba včelího plodu se ze severu Čech do dalších regionů ČR nerozšířila
02.07.2020

Hlášení v systému RASFF: 25. týden 2020
02.07.2020

Komise v Královéhradeckém kraji navrhla ocenit devět lokálních výrobků značkou Regionální potravina
02.07.2020

Ctpp >


Seminář "Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, zákon o myslivosti a související předpisy "
Datum: 03.08.2015
ČTPP a SVS ČR, VOŠL a SLŠ B. Schwarzenberga

Česká technologická platforma pro potraviny, Státní veterinární správa ČR a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga v Písku si Vás dovoluje pozvat na odborný seminář na téma

Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, zákon o myslivosti a související předpisy

který se bude konat

dne 11. září 2015

v aule VOŠL a SLŠ B. Schwarzenberga v Písku, Lesnická 55

Program:

9.30 - 9.45 Přivítání

Ing. Miroslav Koberna, CSc. – Česká technologická platforma pro potraviny

9.45 - 10.00 Zahájení a úvod do problematiky

Doc. MVDr. Milan Malena, PhD. – SVS ČR

10.00 - 10.30 Výsledky kontrol zvěřiny v roce 2014

Doc. MVDr. Milan Malena, PhD., ústřední ředitel – Státní veterinární správa

10.30 - 11.30 Zkušenosti s kontrolou ulovené zvěře v Jihočeském kraji MVDr. František Kouba, ředitel, KVS České Budějovice

11.30 - 12.00 Novela zákona o myslivosti a související předpisy

Ing. Jiří Pondělíček, PhD.

12.00 -12.30 Diskuse

12.30 Zakončení semináře a oběd

Při registraci účastníků semináře bude vybírán registrační poplatek ve výši 350 Kč. V ceně je zahrnuto vložné a občerstvení během celého semináře.

Pořádá Bioplyn Kestřany s. r. o.

Registrace je možná na adrese kralova@foodnet.cz nebo telefonním čísle 296 411 196.