Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Test grilovacích tyčinek 2020
09.07.2020

Test grilovacích kořenicích přípravků 2020
09.07.2020

Potravinářská inspekce zjistila doplněk stravy škodlivý pro lidské zdraví s mimořádným množstvím rozpouštědel a dalších nepovolených látek
09.07.2020

Ctpp >


Tiskový brífink předsedy SSHR a prezidenta AK ČR a PK ČR
Datum: 27.07.2015
Bezpečnost potravin

Dovolujeme si Vás pozvat na tiskový brífink předsedy Správy státních hmotných rezerv Pavla Švagra a prezidenta Agrární a Potravinářské komory Miroslava Tomana. Tématem bude zvyšování potravinové bezpečnosti České republiky a také spolupráce na projektu živého stáda, které by mělo v budoucnu nahradit skladování mraženého masa. Součástí brífinku bude i podpis memoranda o užší spolupráci těchto tří organizací.

Akce se uskuteční ve středu 29. července 2015 od 10.30 hodin. 

Termín brífinku

29. července 2015, 10.30 hodin


Místo konání

Zemědělské družstvo Bernartice, Náměstí svobody 16, 398 43 Bernartice u Milevska


Účastníci

Pavel Švagr, předseda SSHR

Miroslav Toman, prezident AK ČR a PK ČR
 

Program

· zvyšování potravinové bezpečnosti ČR

. spolupráce na projektu živého stáda


Odvoz z Prahy do Bernartic zajištěn

. v 8:30 hod. od budovy SSHR, Šeříková 616/1, Praha 5 – Malá Strana

. návrat do Prahy ve 14:00 hod.

. počet míst je omezen, nutná rezervace

 

Kontakt

Dana Večeřová, mluvčí AK ČR, 602 704 859

Jakub Linka, mluvčí SSHR, 725 401 150

 

Zdroj: Potravinářská komora ČR