Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Reakce spotřebitelů v USA na označování produktů jako GMO
21.01.2020

Káva a hodnocení její kvality
20.01.2020

Vodní filtry, problematika domácí úpravy pitné vody
17.01.2020

Pražští hygienici kontrolují, zda se v surovinách sloužících k přípravě pokrmů v podnicích stravovacích služeb nevyskytují kmeny Salmonel
16.01.2020

Ctpp >


Pozvánka na tiskovou konferenci PK ČR - Je konzumace pečiva škodlivá?
Datum: 22.05.2018
PK ČR
Vydáno: 21.5.2018
Autor: PK ČR

 

Tisková konference se uskuteční ve čtvrtek 24. 5. 2018.

 

 

Dovolujeme si Vás pozvat na tiskovou konferenci
Je konzumace pečiva škodlivá?

- výsledky testů akrylamidu v různých pekařských výrobcích
- obsah soli v pečivu
- reformulace 

Tisková konference se koná v botelu Admirál, Hořejší nábř. 13, 150 00 Praha-Smíchov

Termín: čtvrtek 24. května 2018 v 11:00 hod.

 
Na Vaše dotazy budou připraveni reagovat:

Ing. Miroslav Toman, CSc. - prezident PK ČR,
Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. (PK ČR),
RNDr. Magdalena Hrabcová, Ph.D. – Platforma pro reformulace,
Ing. Marie Valentová - členka PS pro pekařské výrobky v rámci Českých cechovních norem

K dispozici budou kompletní výsledky testů téměř 100 potravin, které jsou identifikovány jako citlivé z hlediska obsahu akrylamidů.

Svoji účast, prosím, potvrďte e-mailem na adrese vecerova@foodnet.cz
nebo telefonicky na čísle  602 704 859

Pozvánka_TK_PK ČR_ a ČTPP 24_5_2018.pdf [282.13 KB]


Zdroj: PK ČR