Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

4
červenec

Výpadek elektřiny: doporučení hygieniků, jak...

https://bezpecnostpotravin.cz/vypadek-elektriny-doporuceni-hygieniku-jak-chranit-zdravi/ ... [číst dál]
4. červenec 2025
4
červenec

Nové potravinářské předpisy EU – červen 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-cerven-2025/ Vydáno: 4. 7. ... [číst dál]
4. červenec 2025
4
červenec

TZ SOCR ČR: Blackout v Česku: zásobování obyv...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-socr-cr-blackout-v-cesku-zasobovani-obyvatel-potravinami- ... [číst dál]
4. červenec 2025
4
červenec

Potravinářská komora ČR podporuje zavedení ce...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-komora-cr-podporuje-zavedeni-celoevropskych-pr ... [číst dál]
4. červenec 2025
4
červenec

Výskyt hraboše polního v červnu 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-hrabose-polniho-v-cervnu-2025/ Vydáno: 4. 7. 2025 ... [číst dál]
4. červenec 2025
3
červenec

Pitný režim v horku v kostce: co (ne)pít a ja...

https://bezpecnostpotravin.cz/pitny-rezim-v-horku-v-kostce-co-nepit-a-jak-na-piti-nezapome ... [číst dál]
3. červenec 2025
3
červenec

Potravinářská inspekce zajistila nevyhovující...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zajistila-nevyhovujici-potraviny-z-do ... [číst dál]
3. červenec 2025
3
červenec

Změna kompetencí: ÚKZÚZ místo Celní správy ko...

https://bezpecnostpotravin.cz/zmena-kompetenci-ukzuz-misto-celni-spravy-kontroluje-ohlasov ... [číst dál]
3. červenec 2025
3
červenec

Díky intenzivnímu tlaku potravinářského sekto...

https://bezpecnostpotravin.cz/diky-intenzivnimu-tlaku-potravinarskeho-sektoru-se-podarilo- ... [číst dál]
3. červenec 2025
3
červenec

Hořčík v lidské výživě

https://bezpecnostpotravin.cz/horcik-v-lidske-vyzive/ Vydáno: 3. 7. 2025 Autor: www.vis ... [číst dál]
3. červenec 2025
2
červenec

Senát schválil novelu zákona o Státním pozemk...

https://bezpecnostpotravin.cz/senat-schvalil-novelu-zakona-o-statnim-pozemkovem-uradu-prin ... [číst dál]
2. červenec 2025
2
červenec

dTest: Test plísňových sýrů 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-plisnovych-syru-2025/ Vydáno: 2. 7. 2025 Autor ... [číst dál]
2. červenec 2025
2
červenec

Výzkumný tým Mendelovy univerzity v Brně rozš...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzkumny-tym-mendelovy-univerzity-v-brne-rozsiruje-zkoumani- ... [číst dál]
2. červenec 2025
2
červenec

Kolik tekutin by měly pít jednotlivé skupiny...

https://bezpecnostpotravin.cz/kolik-tekutin-by-mely-pit-jednotlive-skupiny-obyvatel-a-co-v ... [číst dál]
2. červenec 2025
1
červenec

Upozornění pro chovatele spojená s horkým poč...

https://bezpecnostpotravin.cz/upozorneni-pro-chovatele-spojena-s-horkym-pocasim/ Vydáno: ... [číst dál]
1. červenec 2025
30
červen

BfR: Kyselina trifluoroctová (TFA) ve víně –...

https://bezpecnostpotravin.cz/bfr-kyselina-trifluoroctova-tfa-ve-vine-jak-se-tato-chemicka ... [číst dál]
30. červen 2025
30
červen

Léčiv na průjmová onemocnění je na letní obdo...

https://bezpecnostpotravin.cz/leciv-na-prujmova-onemocneni-je-na-letni-obdobi-dostatek/ ... [číst dál]
30. červen 2025
30
červen

Pozor na letní otravy z jídla. Jak bezpečně n...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozor-na-letni-otravy-z-jidla-jak-bezpecne-nakupovat-potravi ... [číst dál]
30. červen 2025
30
červen

Padělky léčiv, nelegální trh s hormony a výzk...

https://bezpecnostpotravin.cz/padelky-leciv-nelegalni-trh-s-hormony-a-vyzkum-se-skutecnym- ... [číst dál]
30. červen 2025
30
červen

Univerzita podepsala memorandum s výzkumnou o...

https://bezpecnostpotravin.cz/univerzita-podepsala-memorandum-s-vyzkumnou-organizaci-agrit ... [číst dál]
30. červen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.