Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další GM plodiny míří do EU
15.08.2018

Za vlny letních veder je zvlášť důležité dodržovat dostatečný pitný režim
15.08.2018

Více než půl tuny prošlých potravin ve skladu na Kladensku
15.08.2018

Stanovisko SVS ve věci možnosti výskytu AMP u vepřového masa z ČR
15.08.2018

Ctpp >


Konečný program konference EFSA 2018 je nyní k dispozici
Datum: 11.05.2018
KM EFSA
Vydáno: 9.5.2018
Autor: KM EFSA

 

Vědecká konference EFSA se uskuteční v Parmě ve dnech 18. - 21. září 2018.

 

 

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) pořádá vědeckou konferenci s názvem „Věda, potraviny a společnost“ ve dnech 18. – 21. září v Parmě v Itálii. Nyní je k dispozici i konečný detailní program konference.

Program konference

První den přednášek bude zaměřen na oblasti, kde se věda potkává se společností: předávání hodnocení rizik v kontextu. Program prvního dne

Druhý den se bude mluvit o pokrocích ve vědě a jejich využití při hodnocení rizik. Bloky: Lidské zdraví, Výživa, Biologická nebezpečí, Životní prostředí.

Třetí den se budou v blocích probírat tato témata: Nakládání s důkazy,  Zapojení a komunikace s veřejností, Představení odborných znalostí budoucnosti, Pokroky ve vědeckém hodnocení rizik (Lidské zdraví).

Čtvrtý den bude probíhat plenární zasedání na téma jak udržet relevantní kvalitu potravin a bezpečnost potravin v měnícím se světě

 

Program je spolu s dalšími informacemi k nalezení na internetových stránkách konference: https://conference.efsa.europa.eu/

Registrace je otevřena až do 31. května. 
 
Předchozí informace o konferenci zde


Zdroj: EFSA